«
»

Nieuwe kopfoto’s

Geplaatst op donderdag 8 september 2011 | 14 Reacties

Bij een nieuw blog horen nieuwe kopfoto’s… en ja je leest het goed meervoud… terwijl ik vanmiddag de post aan het sorteren was, die ik morgenochtend mag bezorgen… heeft Pascal even drie kopfoto’s en het plaatje voor dit logje gemaakt… handige van word press is dat ik hem uiteraard mede beheerder heb gemaakt… en als ik vragen heb kan hij gewoon op zijn eigen pc even bij me meekomen kijken… bij deze wil ik Pascal bedanken, want ik vraag de laatste paar dagen natuurlijk wel heel veel aan hem… en zou het zonder hem ook nog niet zover af hebben…

De nieuwe kopfoto’s vind je gelijk onder de kopfoto bij HomeAbout en Archief… bij de about geef ik gelijk al een nieuw idee weg… iets wat ik al een hele tijd wil is een soort van tijdlijn maken… en dat idee zal ik langzaam proberen uitwerken en daar dan gaan plaatsen… de kopfoto van de about bleek van vanmiddag ook de moeilijkste, het duurde even voor we een idee hadden, maar vind hem zeker heel goed bij mijn idee passen… het idee zelf, het vullen van de about is wellicht pas één van de laatste dingen die ik van de to do list af zal afstrepen…

Voor degene die Pascal nog niet kennen, hij heeft de afgelopen paar jaar dagelijks een cartoon over ons leven getekend, en sinds kort heeft hij besloten dat niet meer dagelijks te doen, maar gewoon op het moment dat hij zin heeft… 

Reacties

14 Reacties to “Nieuwe kopfoto’s”

 1. NANNE NICOLAI
  september 8th, 2011 @ 21:35

  Fantastisch, Aline! Om jaloers op te worden. Maar dat word ik niet, hoor! Wel heb je het heel goed voor mekaar en ziet het er alweer goed uit! Prachtig.

 2. Aline
  september 8th, 2011 @ 21:39

  @Nanne Nicolai, ja een vriend die kan tekenen is mooi meegenomen… en dat maakt het wel heel makkelijk om een eigen identiteit aan mijn blog te geven…

 3. Frans54
  september 8th, 2011 @ 22:10

  Dat ziet er allemaal prima uit. Die bij “archief” vind ik ook heel goed daar passen.

 4. Aline
  september 8th, 2011 @ 22:15

  @Frans54 die is wel heel erg persoonlijk, moest ook heel erg nadenken, wat echt getekend kon worden, dat duidelijk genoeg is…

 5. jacob hesseling
  september 8th, 2011 @ 23:05

  Handig zo’n Pascal, goed geregeld ! Smile

 6. Aline
  september 8th, 2011 @ 23:16

  @Jacob Hesseling inderdaad heel erg handig… Grin

 7. Gwyn
  september 9th, 2011 @ 10:36

  Schitterende kop, die pascal van jouw kent er wat van. heb ik het goed dat het jouw nieuwe banken zijn, alle dieren en pascal en jij?

 8. Aline
  september 9th, 2011 @ 13:57

  @Gwyn, Ja je hebt goed, dat zijn wij allemaal… en ja Pascal kan wel tekenen…

 9. TruusW
  september 9th, 2011 @ 16:12

  Hoi Aline,
  Zo’n “Pascal” zou ik ook wel willen hebben thuis Smile
  Moet je zuinig op zijn, zo iemand.

  Als ik weer in Ned. ben ga ik je nieuwe blog eens goed bekijken.
  En zal ik tevens eens verder na gaan denken over hoe nu verder te gaan met mijn blogs.
  Ik heb dan wel een alternatief blog nu maar ga toch het liefst verder op mijn eigen vertrouwde wandelkijkenkiek.weblog.

  Zo, nu ga ik nog even de zon in.
  Groet uit Zwitserland,
  TruusW

 10. Aline
  september 9th, 2011 @ 16:16

  @TruusW, ja die Pascal is erg handig… en geniet nog maar even in Zwitserland, ik zie je vanzelf wel weer verschijnen… zo te zien duurt het nog wel even weblog…

 11. Leo
  september 9th, 2011 @ 19:55

  Jemig, wat ga jij snel zeg….dat tempo van upgrading haal ik zelf nevernooit hoor…naar wel leuk zo….Fijn weekend!

 12. Minoesjka
  september 9th, 2011 @ 20:19

  Ziet er mooi uit zeg! Het eerste wat ik dacht : een nieuwe bank een nieuwe kopfoto. Ik vind ze allemaal erg leuk! Yes Jullie zijn toch ook wel een creatief stel zo samen!!

 13. Aline
  september 9th, 2011 @ 20:37

  @Leo, ik heb wel hulp he, die kopfoto’s zijn door Pascal getekend, als ik dat zelf moet doen, dan lukt het me niet… maar verder probeer ik hier en daar de categorieën één voor één na te lopen… en loop ik daarbij wel wat vast, weet niet precies wat ik op sommige plaatsen had staan… Frown

 14. Aline
  september 9th, 2011 @ 20:37

  @Minoesjka dank je wel, ja klopt helemaal, weg met die oude bank, en creatief zijn we zeker… dat heb je helemaal goed…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.