«
»

Nieuwe categorie: Friday challenge

Geplaatst op vrijdag 30 september 2011 | 4 Reacties

Vandaag ontdekte ik een weer een andere foto uitdaging, de Friday challenge, ze geven daar op vrijdag dus een thema op, en vervolgens kan iedereen zijn foto daar neerzetten… bijna net zo als de Sunday challenge, enige verschil ze hebben een flink archief, waardoor je zelfs alles wat ze al gedaan hebben ook nog eens terug kan kijken… en zo heb ik net al een heel stel mooie foto’s gezien van verschillende onderwerpen die ze daar hadden… en zo heb ik net besloten dat die onderwerpen best wel leuk zijn, en ik ook aan deze uitdaging mee ga doen… en ik blijf bij mijn streven om de foto’s die ik bij een challenge gebruik, niet bij een andere ook weer in te zetten, maar steeds voor een nieuwe foto uitdaging te gaan…

Reacties

4 Reacties to “Nieuwe categorie: Friday challenge”

 1. Kati
  oktober 1st, 2011 @ 12:54

  Je link op mijn blog naar dit bericht werkte niet. Kreeg Page not found of zoiets! Gek he!
  Vond de donderdag challenge wel heel leuk. vooral alle reacties van de diverse mensen uit het buitenland! Smile Maar bij deze challenge doen wel heel erg veel mensen mee zag ik! Bijna 200! Niet te doen man! Grin

  Fijn weekend!

 2. Aline
  oktober 1st, 2011 @ 13:00

  @Kati ja zag het, als het goed is doet deze het wel weer inmiddels, en ja er doen bij deze nog veel meer mensen mee… erg leuk om te zien, heb vele mooie foto’s gezien vandaag…

 3. Minoesjka
  oktober 1st, 2011 @ 20:04

  Ook weer een leuke uitdaging, maar ik ga graag bij alle andere deelnemers kijken, en red het nu al haast niet om alle deelnemers van de uitdagingen waar ik aan mee doe te bezoeken.
  Ik sla dus maar even over, maar ben wel benieuwd naar jou foto’s

 4. Aline
  oktober 1st, 2011 @ 20:07

  @Minoesjka, er zicht echt hele mooie bij… en ach ik doe voor mezelf graag mee, via een opdracht kijk je net even iets anders naar je foto’s…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.