«
»

Nieuw zenderpakket

Geplaatst op zondag 4 september 2011 | Geen reacties

Per 1 september heeft Ziggo zijn tv pakketten aangepast, en zijn er dus nog maar 3 over, wij hadden altijd een middelmatig pakket met een extra pakket, omdat we een paar zenders extra wel leuk vinden… nou was ons al opgevallen dat in het nieuwe aangeboden pakket, de zenders die wij het meeste kijken niet meer te vinden waren… maar na bellen met Ziggo werd me verzekerd dat ze zouden blijven bestaan… De brief die van de week kwam, om ons te helpen herinneren, liet ons zien waar we al bang voor waren, juist de zenders die wij kijken zitten in dat aller laatste pakket… maar ja vandaag mag het dan zondag zijn… wij willen graag naar de zenders kijken die wij leuk vinden, dus we zijn even gaan rekenen, en gaan kijken wat we erbij gaan krijgen als we een upgrade zouden doen… en daarna gelijk maar even gaan bellen… en zo hadden we een uurtje later dus de keuze uit niet 105 maar slechts 140 zenders… maar daar zitten dan wel onze favorieten ook bij…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.