«
»

Mooi weer

Geplaatst op vrijdag 23 september 2011 | 16 Reacties

Nou moest ik vandaag werken, maar met het weer van vandaag vind ik het niet zo’n groot probleem, en zo bracht ik vanmorgen veertien straten post weg… even lunchen en daarna samen met Pascal de laatste straat gedaan… en toen we terug kwamen zijn we op het bankje voor ons huis gaan zitten… even later zaten we daar met zijn achten, wat hebben we genoten van deze zonnestralen, en we ging passen tegen 17.00 uur weer naar binnen… toen moest ik nog even douchen, daarna samen eten koken, tafel dekken en dieren eten gegeven… en nu dus heel even op de pc… maar ik heb niet zo heel veel tijd, want ik moet ze zo omkleden omdat ik vanavond naar Schoorl ga samen Ria om daar naar een Salsaparty te gaan…

En voorzover ik begrepen heb blijft het nog zeker negen dagen heel mooi weer, is het opeens zomer in plaats van herfst… en dat bekent dat we daar natuurlijk van gaan genieten, dus als ik er iets minder ben, dan komt het omdat ik buiten in de zon zit… of wellicht kan ik eindelijk het schilderen buiten af maken, want het staat nog steeds in één grondverf laag… dus waarom zou ik het mooie weer niet gebruiken om die klus te klaren… een fijn zonnig weekend allemaal, ik zou zeggen geniet ervan, neem je camera mee naar buiten… ga leuke dingen doen… maar pak die zon mee, daar hebben we zo lang naar uitgekeken… pas en meet het in, verschuif de dingen in je agenda, want een beetje zon, doet je lichaam zoveel goed…

Reacties

16 Reacties to “Mooi weer”

 1. Minoesjka
  september 23rd, 2011 @ 20:37

  Heerlijk he? dat weer!! Hier hadden we zo op gehoopt …….. het vooruitzicht dat we een week zon krijgen, word je toch spontaan blij van Smile

 2. Caroline
  september 23rd, 2011 @ 20:42

  Ja heerlijk weer. Ik heb geen klagen gehad in mijn vakantie. Heb overdag maar 1x regen gehad. Helaas is mijn vakantie na maandag al weer voorbij..

  Geniet maar lekker van het weertje!

  Liefs!!

 3. Redstar
  september 23rd, 2011 @ 20:58

  Zon is zeer belangrijk met de winter voor de deur. Normaal neemt een mens heel de zomer genoeg tot zich, maar een normale zomer hadden we niet echt.

 4. Leo
  september 23rd, 2011 @ 21:14

  Ja, je moet er nu van genieten. Ik heb net het halve weekend en de hele volgende week volgepland met afspraken. Lekker handig, wordt het een keertje mooi weer….

 5. Sjoerd
  september 23rd, 2011 @ 22:53

  Een beetje vitamine zon is goed voor de mens. Zeker in deze al donkere dagen.

 6. Albert y Mara fotolog
  september 24th, 2011 @ 02:08

  Oh wat vind ik het voor jou en Pascal fijn dat het in ieder geval een poos lekker nazomer is. Heb je wel verdiend na al die regen. Vitamientjes heeft iedereen nodig voor de winter.
  Groetjes
  Mara

 7. Fokkio
  september 25th, 2011 @ 09:24

  Heerlijk zo’n nazomer. Net wat we nodig hebben. Geniet ervan!

 8. Aline
  september 25th, 2011 @ 10:46

  @Minoesjka inderdaad, eindelijk even genieten… we zijn zelfs al plannen aan het maken, om een dagje weg te gaan… Wink

 9. Aline
  september 25th, 2011 @ 10:47

  @Caroline, dus we hebben aan jou het mooie weer te danken… Wink Jammer het dat de weken zo snel voorbij vliegen…

 10. Aline
  september 25th, 2011 @ 10:48

  @Redstar, nee het was een zomer om te huilen, zoveel plannen om buiten te schilderen, en ben al blij dat het in de grondverf staat…

 11. Aline
  september 25th, 2011 @ 10:51

  @Leo ik ben blij dat mijn agenda bijna leeg is, dus ga er van genieten…

 12. Aline
  september 25th, 2011 @ 10:52

  @Sjoerd inderdaad, we hebben het zo nodig…

 13. Aline
  september 25th, 2011 @ 10:53

  @Mara dank je wel, iedereen kan wel wat zon gebruiken, worden mensen ook weer een stukje vrolijker door…

 14. Aline
  september 25th, 2011 @ 10:59

  @Fokkio mooi om weer wat foto’s te maken…

 15. Marjelle
  september 25th, 2011 @ 14:01

  Ja, heerlijk dat het weer zomer is, Aline. Smile
  Je hebt groot gelijk, lekker naar buiten, ik ga zo naar de Kralingse Plas wandelen, terrasje, fotograferen, genieten van de zon…
  P.S. Nog een verlaat gefeliciteerd, ik las net dat je jarig bent geweest.

 16. Aline
  september 25th, 2011 @ 14:23

  @Marjelle het is inderdaad heerlijk weer, en geniet er maar van, voor we het weten is het weer voorbij… enne dank je wel… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.