«
»

Kleine aanpassingen

Geplaatst op maandag 19 september 2011 | 4 Reacties

Billy merkte laatst op dat hij wat miste op dit nieuwe blog van mij… namelijk de navigatie knoppen, wanneer je nu een logje aanklikt, zul je daarboven de navigatie knoppen vinden naar de vorige of het volgende logje… het was mij in eerste instantie nog niet opgevallen, maar inderdaad die zijn wel handig… en je kan met de home knop altijd weer terug keren naar de hoofdpagina…

Bij Redstar zag ik dat hij naast het maand archief ook een jaar archief had… en dat idee heb ik dus maar even laten toepassen (Pascal bedankt, ook voor de navigatieknoppen)... dus naast het maand archief kan er nu ook per jaar gezocht worden naar logjes… het ziet er net even iets leuker uit de pagina was inderdaad vrij leeg…

Iets waar ik zelf blij mee ben, iets wat we vroeger hadden bij web-log, maar op eens een functie werd binnen het betaald bloggen… het inplannen van je logs, vanmorgen rond 9.00 uur is automatisch 8 jaar loggen er opgezet… terwijl ik nog bezig was met uit bed komen, aankleden, boodschappenlijstje maken en boodschappen doen… konden jullie al lekker meelezen… en ik, ik ben super blij dat ik deze functie weer heb… en zal daar zeker in de toekomst weer veel gebruik van gaan maken…

Reacties

4 Reacties to “Kleine aanpassingen”

 1. Billy
  september 20th, 2011 @ 06:23

  joepie!!!
  Toch wel handig hoor…

 2. Aline
  september 20th, 2011 @ 09:13

  @Billy graag gedaan…

 3. Minoesjka
  september 20th, 2011 @ 20:05

  Dat is lekker, dat automatische plaatsen van log!!
  Trouwens, jij blogt al wel heel erg lang zeg!! Vraag me af hoeveel blog jij ondertussen geplaats moet hebben!! Dat zullen er duizenden zijn. Nou ja, hoop dat je er nog lang mee door gaat, want ik kom graag bij je lezen.

 4. Aline
  september 20th, 2011 @ 23:20

  @Minoesjka ja heb er vandaag ook weer twee keer gebruik van gemaakt, terwijl ik ondertussen aan het werk was, werd vanmorgen het logje over samenwonen, en vanmiddag het logje van Flat Stanley gewoon erop gezet… en ik kan je vertellen dat is heerlijk…

  Eh ik heb er heel veel gemaakt, heb ik het verleden in totaal 13 verschillende blogs gehad, bij elkaar, en tegelijkertijd… die gegevens heb ik niet meer allemaal, wel heb ik na de backup de cijfertjes doorgegeven, http://www.alineblogt.nl/2011/09/oude-cijfertjes en dat zijn de aantallen van aline21.web-log… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.