«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 10

Geplaatst op woensdag 14 september 2011 | 2 Reacties

De eerste avond van het nieuwe seizoen… elke tweede woensdagavond komen we bij elkaar… allereerst bespreken we welke leden weg gaan, en welke nieuwe leden toetreden… de natuurgroep bestaat uit maximaal 15 leden… elk jaar hebben we in maart een avond waarop wij ons werk tonen… en daar werken we met zijn allen naar toe… ik heb nog geen thema bedacht voor het komende seizoen om aan te werken… dus daar heb ik nu een maand de tijd voor om dat eens uit te gaan werken… daarnaast maken we met zijn allen ook één serie, daarbij is een thema opgeven… en ik ga proberen binnen dit thema eens na te denken… reden dat ik dit thema nog niet door geef, is dat er op dit blog ook lezers meelezen van de fotoclub… en we dit meestal even voor ons willen houden… maar ik kan weer aan de slag… er waren er een aantal die hadden al wat foto’s en series mee… dus we hebben al kunnen genieten van wat mooi werk… want dat is één van de dingen die we standaard doen, genieten van het kijken naar foto’s…

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Natuurgroep 10”

 1. Tiny
  september 15th, 2011 @ 07:47

  Lijkt me heel leuk en leerzaam zo’n club.
  ben wel steikum beniwued naar je thema.
  Gezellige dag en groetjes

 2. Aline
  september 15th, 2011 @ 11:53

  @Tiny ik ben daar echt nog niet over uit… meestal zoek ik het thema in wat ik al heb gemaakt… maar ben er nu nog niet uit…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.