«
»

Fotoclub FWG – Kascontrole 01

Geplaatst op donderdag 1 september 2011 | Geen reacties

Vorig jaar was ik het reserve lid voor de kascontrole… waardoor ik dit jaar automatisch door schoof… de andere kascontroleur haalde me netjes van huis op, zodat we samen naar de penningmeester konden rijden, die voor ons in een ander deel van de stad woont… kortom een gezellig avond met de penningmeester en zijn vrouw… en het controleren betekent natuurlijk dat het nieuwe seizoen weer voor de deur staat…

Vorig jaar heb ik een aantal maanden weinig geblogt, en toen in weer begon heb ik deze categorie niet bijgehouden, achteraf vind ik het heel jammer… dus we gaan dit jaar weer proberen deze categorie te vullen met de dingen die ik op de foto club doe… kortom er komen hier weer regelmatig logjes voorbij…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.