«
»

Fotoclub FWG Den Helder 59

Geplaatst op dinsdag 20 september 2011 | 2 Reacties

Vanavond was het tijd voor de algemene leden vergadering… en aangezien ik de kascontrole had gedaan moest ik wel heen… nee geintje, ik vind dat dit er zelfs gewoon bij hoort… als je bij een club of vereniging gaat, dan ga je naar de ledenvergadering… je geeft het bestuur het gevoel dat zij daar niet voor niets zoveel tijd in steken… kortom je gaat er heen, en zo kan je meepraten over de te volgen koers, je mening laten horen, vragen stellen… en eventueel stemmen indien nodig… als je niet komt, dan vind ik dat je je dient af te melden… en doe je dat niet, vind ik wel dat je je mond moet houden over wat er allemaal besloten is… je had namelijk de kans om iets van je te laten horen, en die heb je voorbij laten gaan… laten we zo zeggen, het was een leerzame avond, er zijn wat bestuursleden weg gegaan, en een paar anderen voor in de plaats gekomen… kortom laat het nieuwe seizoen maar beginnen… het programma is vanavond goed gekeurd we kunnen er weer tegenaan…

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 59”

  1. Sjoerd
    september 21st, 2011 @ 09:04

    Ik ben het met je eens, als je lid bent van een vereniging moet je je ook als zodanig gedragen

  2. Aline
    september 21st, 2011 @ 09:48

    @Sjoerd, je draagt als leden de club samen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.