«
»

Fotoclub FWG Den Helder 57

Geplaatst op dinsdag 6 september 2011 | 2 Reacties

Vanavond was het de eerste avond van het nieuwe seizoen… en die stond in het teken van elkaars vakantie foto’s bekijken… en een heel stel nieuwe leden verwelkomen, helaas zijn er tevens een paar leden weg gegaan… maar ik heb erg genoten van alle mooie foto’s die mij vanavond getoond werden… zelf had ik er drie meegenomen eentje van een aapje en vlinders, beide gemaakt in mei in dierentuin Emmen… en eentje van een ooievaar gemaakt in dierenpark Wissel in Epe… en ik vond ze alle drie wel geslaagd zo op de nieuwe beamer die we bij de fotoclub gekocht hebben… kortom ik heb erg veel zin in het nieuwe seizoen… en zal zeker vele foto’s gaan maken en tonen… en verwacht dat we bij de club weer veel leuke dingen gaan leren…


© foto’s Aline

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 57”

 1. Ghita
  september 13th, 2011 @ 20:43

  Wat leuk zeg zo’n fotoclub.
  Krijg je dan elke week opdrachten mee?
  Mooie selectie van jouw foto’s om daar te laten zien. Vooral de ooievaar vind ik erg mooi.
  groetjes Ghita

 2. Aline
  september 13th, 2011 @ 22:49

  @Ghita, we doen elke week iets natuurlijk, maar we werken ook vaak aan een paar opdrachten… waarbinnen we dan ook wedstrijden doen… we krijgen een paar keer een spreker, en aan de hand daarvan proberen we ook foto’s te maken… en dat te combineren met de thema’s… we bespreken regelmatig foto’s… kortom heel wisselend…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.