«
»

Foto Donkerrode Gladiool 11

Geplaatst op zondag 25 september 2011 | 2 Reacties

22 september 2011 © foto Aline

Dan nogmaals een laatste blik op de foto’s, wilde er nog eentje maken… gekeken naar de foto’s die ik al gemaakt had… wilde ik een foto van de gladiool, beetje in stijl van de eerste dahlia-foto… kenmerk van de gladiool is toch wel de hoeveelheid verschillende bloemen… en ik denk dat ik deze heb kunnen vastleggen… voordeel is dat we een paar dagen verder zijn, en er meer bloemen in bloei staan… en dat het zaad stuifmeel van de bloemen overal ligt, wat ik een leuk extraatje vind…

Reacties

2 Reacties to “Foto Donkerrode Gladiool 11”

  1. vlasje
    september 26th, 2011 @ 09:35

    Zaad? Stuifmeel, joh!

  2. Aline
    september 26th, 2011 @ 13:20

    @Vlasje inderdaad dat is het waard dat ik zocht, dank je wel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.