«
»

Foto Donkerrode Gladiool 06

Geplaatst op dinsdag 20 september 2011 | 2 Reacties

17 september 2011 © foto Aline

Ik heb kennelijk een vooruitziende blik… en heb van de week al wat extra foto’s gemaakt, de bos bloemen gaat echt hard achter uit… maar bij deze dus een foto die ik twee dagen geleden maakte… een macro opnamen van de gladiool… hierbij wilde ik dus echt laten zien hoe mooi de bloem echt is… aangezien ik met mijn macro lens werkte wordt het beeld mooier met de onscherpe bloem op achter grond…

Reacties

2 Reacties to “Foto Donkerrode Gladiool 06”

  1. Sjoerd
    september 21st, 2011 @ 07:33

    Deze is wel heel mooi in beeld gebracht.

  2. Aline
    september 21st, 2011 @ 09:42

    @Sjoerd ben ook goed aan het zoeken geweest naar de juiste compositie… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.