«
»

Dagboek

Geplaatst op woensdag 14 september 2011 | 4 Reacties

© foto Aline

Gister vertelde ik al over de geweldige plak en schrijf 10 daagse die Kriebels&Krabbels van Ontmoeten in woord en beeld volgende maand gaat organiseren… je hebt wel een aantal spullen nodig, en zo ben ik vandaag even aan het rondkijken geweest, en zelfs met twee boeken met harde kaft thuis gekomen… en ben ik zelfs al bij een paar buren langs geweest om te vragen of zij oude tijdschriften hebben… en ik heb al een klein stapeltje verzameld, en zelfs al leuke ideeën op gedaan… zojuist even een foto gemaakt… en zelfs al even digitaal er wat ingeschreven… het gaat het dagboek met ringband worden, maar ik kan mooi oefenen in de ander… en tot 5 oktober ga ik dus nog even wat tijdschriften op zij leggen… wil je ook mee doen kijk dan even op het blog van Kriebels&Krabbels

Reacties

4 Reacties to “Dagboek”

 1. assyke
  september 14th, 2011 @ 19:01

  ik heb er al gekeken
  maar schrijven met de hand vind ik tegenwoordig erg vermoeiend en tijdrovend
  vind het wel heel leuk voor later als ik wat minder gebonden ben
  de dagboek is toch een papieren voorloper van de virtuele blog en mag best levend worden gehouden

 2. Aline
  september 14th, 2011 @ 19:21

  @Assyke, ik schreef van 2007 t/m vorig jaar september, alles met de hand, en typte het ’s avonds over… en heel vroeger heb ik wel dagboeken gehad… maar die heb ik nimmer bewaard of zo…

 3. JeeBee
  september 14th, 2011 @ 20:26

  Wat grappig! Ik heb onlangs hetzelfde boekje gekocht (Action) als aantekeningenboek.

 4. Aline
  september 14th, 2011 @ 21:59

  @JeeBee deze is ook van de Action… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.