«
»

Borduurproject 007

Geplaatst op donderdag 15 september 2011 | 4 Reacties

© foto en borduursteken Aline

En toen was er weer een maand voorbij, niet zo gek veel gedaan… komt met name omdat ik het heel druk heb gehad, en de laatste week besteed ik bijna elke vrije minuut aan het mooi maken van dit blog… en aan het aanpassen van foto’s, deze hele categorie is nu net onderhanden genomen… en ik heb zelfs een aantal foto’s nog even verscherpt… ik zal mijn best doen om volgende maand wat meer vorderingen te laten zien…

Reacties

4 Reacties to “Borduurproject 007”

 1. hanneke
  september 14th, 2011 @ 15:13

  wauw, daar moet je pas echt geduld voor hebben, dan valt het wachten op weblog nog wel mee Wink

 2. Aline
  september 14th, 2011 @ 15:15

  @Hanneke het is inderdaad een heel werkje, en het gaat me nog wel wat maanden kosten… maar dan hebben we ook wat… Wink

 3. Simen Vrederat
  september 14th, 2011 @ 16:58

  Geen wonder dat jij het druk hebt.
  Hoeveel pixels kun je per uur borduren ?

 4. Aline
  september 14th, 2011 @ 17:02

  @Simen, hangt van mij bui af, de laatste tijd hoeft ik niet veel af te tellen, maar ben ik aan het vullen tussen de bestaande kleuren, en dan gaat het een stuk sneller…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.