«
»

Woens Wil 19

Geplaatst op woensdag 17 augustus 2011 | 4 Reacties

Verliefd (deel 8, slot)

Lees eerst deel 1deel 2deel 3, deel 4, deel 5deel 6 en deel 7

Mariska wist niet waar ze kijken moest, zo verbaasd was ze van deze bekentenis. “Laten we wat bestellen, en elkaar leren kennen”, bracht ze voorzichtig uit. “Ten slotte krijgen we niet elke avond een diner aangeboden”. Dat laatste brak het het ijs, ze namen de kaart. “Je hoeft niet op de prijs te letten, mijn broer heeft een geweldige baan”. Gelijk een goede opening om hem naar zijn werk te vragen en uit te vissen wat hij zo al deed. “Ik ben rechten gaan studeren, maar dat lag me niet zo”. “Daarna heb ik een jaar rond gereisd en ben ik een boek gaan schrijven, dat laatste heb ik in het Nederlands gedaan”. “En dat was tevens de reden waarop ik besloot terug te keren naar Nederland”. Al snel was duidelijk dat ze met zijn drieën terug gekomen waren, daar hun ouders overleden waren. Er was niets meer wat ze in Amerika hield. Hij was nog wel van plan geweest haar op te gaan zoeken. Sterker hij was de onbekende man die laatst bij haar voor de deur had gestaan. Op het laatste moment had hij zich bedacht, hij wilde haar niet storen. het eten was lekker, het gezelschap was perfect. Ze zaten om de beurt op de praatstoel, en hadden elkaar veel te vertellen. Tijdens het praten sloeg duidelijk de vonk over, ze zaten als twee verliefden te genieten. Het begin van een mooie relatie was hier begonnen, en dat alles dankzij het snel handelen van Anton.

© Aline

Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 19”

 1. Frans54
  augustus 17th, 2011 @ 11:14

  Anton mag de eerste punt van de bruidstaart.

 2. Aline
  augustus 17th, 2011 @ 11:32

  Haha, dat mag hij inderdaad…

 3. ♪Melody♪
  augustus 17th, 2011 @ 18:55

  En jij de 2e voor het schrijven van hun beginnende lovestory Wink

 4. Aline
  augustus 18th, 2011 @ 12:56

  Hmm lekker, en nu maar hopen dat ze zover gaan komen… dit was pas de eerste date, maar volgens mij zit het wel goed…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.