«
»

Woens Wil 18

Geplaatst op woensdag 10 augustus 2011 | 4 Reacties

De date (deel 7)

Lees eerst deel 1deel 2deel 3, deel 4, deel 5 en deel 6

“Sorry Mariska, ik had echt geen idee wat mijn broer van plan was”. “Eva had me vanmiddag gebeld dat we met zijn drieën uit eten zouden gaan hier”. “Ze hebben met geen woord over jou gesproken, en aan jouw reactie te zien, hebben ze jou ook niets verteld”. Mariska keek nog eens een keer naar Chris, waarom had Chris haar nimmer iets verteld, ze besloot het hem gelijk te vragen. “Chris is het waar, dat jij altijd een oogje op mijn gehad hebt?” “Ja, Mariska, daar moet ik Anton gelijk inegeven, maar omdat jij zijn vriendin was, heb ik mijn mond gehouden”. “Pas toen we in Amerika zaten heb ik het hem durven zeggen”. “Toen pas realisseerde ik me dat ik de vrouw van mijn dromen kwijt was geraakt”. “Toen pas wist ik dat jij mijn droomvrouw was, dat ik verliefd was op jou”. Mariska keek hem nogmaals aan, ze leken best veel op elkaar die broers. En ze had Chris altijd al een schatje gevonden, maar hij had altijd een vriendin om zich heen gehad. “En die meiden dan die altijd om je heen hingen?” Chris begon gelijk te lachen, “die meiden die stelden niets voor bij jou. Ik probeerde jou jaloers te maken, maar volgens mij heb je me nimmer zie staan”. “Neem het je niet kwalijk, want ik heb je nooit de indruk gegeven dat ik je leuk vond, maar ik baalde wel heel erg toen je Anton’s vriendin werd”. Zo dacht Chris eindelijk zijn de woorden eruit, hij was zeer benieuwd naar haar reactie.

© Aline

Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 18”

 1. ♪Melody♪
  augustus 10th, 2011 @ 12:30

  Grappig eigenlijk dat mijn thema van vandaag van toepassing is op jouw verhaal…
  De ene vulde iets in voor de ander om er later achter te komen dat die eerder getrokken conclusie de verkeerde was.
  En ja uiteraard ben ik ook benieuwd naar haar reactie Wink)

 2. Frans54
  augustus 10th, 2011 @ 13:03

  Ik ben al even nieuwsgierig.

 3. Aline
  augustus 11th, 2011 @ 11:09

  Ja dat hebben we afzonderlijk heel goed gedaan… vooroordelen zullen er immer zijn, en iemand vooraf verkeerd inschatten zal ook wel zo blijven… al lukt het vaak ook om ze goed in te schatten…

 4. Aline
  augustus 11th, 2011 @ 11:09

  Ach nog een paar nachtjes slapen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.