«
»

Woens Wil 17

Geplaatst op woensdag 3 augustus 2011 | 4 Reacties

De ander (deel 6)

Lees eerst deel 1deel 2deel 3, deel 4 en deel 5

Ze stamelde “Sorry, wat was de vraag precies, ik was er even niet bij, je had vanmiddag niet verteld dat we met zijn drieën uit eten zouden gaan”. Anton stond op het zelfde moment op, en liep op de deur af, ze zag dat hij een man begroette, en dat ze samen deze kant op kwamen. Voor haar stond Chris, de tweelingbroer van Anton. “Sorry Mariska, maar toen ik je vanmiddag zag, moest ik gelijk aan mijn broer denken”. Ze keek hem aan met ogen, van waar heb je het over. “Toen wij jaren geleden emigreerde naar Amerika, had Chris het heel erg zwaar”. Mariska snapte nog steeds niet wat dat met haar van doen had. “Chris had namelijk last van een gebroken hart, hij had geen kans gezien om afscheid te nemen van de vrouw van zijn dromen”. “Sterker zo verlegen als hij is, had hij haar niet eens verteld dat zij zijn ware was”. “Je kunt je voorstellen dat ik het geweldig vond, dat juist zij vanmiddag mijn spreekkamer binnen liep.” “Ik moest gewoon een afspraak maken, sorry dat ik je niet gelijk alles verteld hebt”. Mariska werd heel stil, terwijl drie paar ogen haar aankeken. “Uiteraard laten Eva en ik, jullie tweeën met rust, wel willen we jullie dit diner op onze kosten aanbieden”. Na deze woorden, vertrokken zij inderdaad naar huis. En zo bleven Mariska en Chris met zijn tweeën achter aan tafel.

© Aline

Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 17”

 1. Frans54
  augustus 3rd, 2011 @ 12:00

  Moest even de archieven induiken voor alles wat vooraf ging, maar ben nu bij. De verwikkelingen nemen toe, ik ben benieuwd waar dit uiteindelijk toe leidt.

 2. ♪Melody♪
  augustus 3rd, 2011 @ 12:05

  Oeffff je bouwt de spanning op met een combi van rust…. spannend hoor…. benieuwd waartoe het zal leiden!

 3. Aline
  augustus 3rd, 2011 @ 13:42

  Er zullen nog zeker twee delen volgen…

 4. Aline
  augustus 3rd, 2011 @ 13:43

  Ja ik geloof dat zelfs jij dit deel niet zag aankomen… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.