«
»

Update dakterras

Geplaatst op vrijdag 19 augustus 2011 | 8 Reacties

Eindelijk, van de week heb ik het schuren van de planken afgekregen… zoals je kan zien bij het hout van de buren (rechts naast de regenpijp)… is er toch wel enig verschil, mocht van de achterburen even in hun tuin staan… en zo kijken zij tegen ons dakterras aan… de witte rand onder ons terras, zal ik ook nog moeten schuren en schilderen… en hoop dat dit niet te veel tijd in beslag gaat nemen…

Hier nog even een blik vanaf de parkeerpplaats… van een afstand ziet het er uit, alsof alles bij ons nieuw is… en door het schuren past de muur bij de nieuwe reling… we laten het opnieuw door de zon verweren, maar het zal nu wel allemaal tegelijk verkleuren… en zo niet dan moet ik over een paar jaar weer gaan schuren… vanmiddag gelijk een stapje verder gegaan door de deur en het raampost te schuren daarboven… dus morgen kunnen we dit ook eindelijk in de grondverf gaan zetten…

Zoals je bij de vorige foto kon zien, is de goot nogal vies… schoonmaken is geen optie, omdat we inmiddels weten, dat het water niet door de regenpijp maar door de dakgoot zelf gaat… dus de klusmannen komen in september nog even terug om de goot overnieuw te maken… en hier op de zijkant zie je beneden al één klein nieuw stukje zitten op de zijkant, maar er zijn nog vier planken vrij slecht… dus we willen de hele zijkant, dat groene driehoekje op de foto, opnieuw laten doen… dus de klusmannen krijgen er nog een klusje bij…

© foto’s Aline

Reacties

8 Reacties to “Update dakterras”

 1. Appelvrouw
  augustus 19th, 2011 @ 23:20

  Als je eenmaal begint moet er steeds meer.

 2. Aline
  augustus 19th, 2011 @ 23:34

  Precies dan ga je even door… Wink

 3. Frans54
  augustus 19th, 2011 @ 23:36

  Het is aardig wat werk, maar het knapt er per keer dat je foto’s plaatst verder van op dus je hebt wel eer van je activiteiten.

 4. Aline
  augustus 20th, 2011 @ 00:02

  Het zal er na morgen ook weer heel anders uit zien… Wink

 5. Saskia
  augustus 20th, 2011 @ 20:58

  Ziet er picobello uit!

 6. Aline
  augustus 20th, 2011 @ 21:13

  Plaats net weer een update, ditmaal over mijn schilder kunsten van vandaag… Wink maar begint inderdaad wat te worden…

 7. Caroline
  augustus 22nd, 2011 @ 19:22

  Het ziet er echt heel mooi uit! Nu nog het mooie weer.
  Liefs!!

 8. Aline
  augustus 22nd, 2011 @ 21:03

  Inderdaad dat zou heel erg welkom zijn…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.