«
»

Schilderklus 006

Geplaatst op zaterdag 20 augustus 2011 | 4 Reacties

Gistermiddag nog even gaan schuren, zoals ik al liet weten gister… en der is hier en daar flink wat afgebladerd… aangezien ik nog een schuurmachine te leen had, ging het gister vrij snel met schuren… toch vanmorgen nog even met een stukje schuurpapier alles nagelopen… en daarna de stof eraf geborsteld, en de ramen afgeplakt…

En zo begon ik vlak daarna met het schilderen, ook hier eerst maar eens wat grondverf want de kleuren moeten toch wel heel anders gaan worden… tussen tijds nog wel even wat gegeten, om het vanmiddag vervolgens af te maken… en het is behoorlijk opgeknapt…

Dit is het resultaat, alles is wit geworden… ik zal nog een keertje moeten gronden, wil het namelijk goed doen… en daarna zal ik pas met de verf zelf aan de slag gaan… die ik onlangs al gekocht had, en sindsdien is er geen geschikt moment meer gekomen om even aan de slag te gaan, dus ik hoop dat de regen nog even wegblijft… want ik heb nog meer dan genoeg te doen…

© foto’s Aline

Reacties

4 Reacties to “Schilderklus 006”

 1. Pasula
  augustus 21st, 2011 @ 12:00

  Zie hoe dat opknapt! Ik heb ook alles geschilderd onlangs, mijn kozijnen binnen waren zelfs donkergroen. Alles is nu wit hoogglans en het staat veel beter.

 2. astridvanbeers
  augustus 21st, 2011 @ 12:18

  Het is veel werk, maar je ziet het opknappen, succes verder. Hier nu goed schilderweer, hopelijk bij jullie ook!

 3. Aline
  augustus 21st, 2011 @ 17:50

  Heerlijk, donkergroen is zo niet mijn kleur…

 4. Aline
  augustus 21st, 2011 @ 17:53

  Ja hier was het achteraf ook wel lekker, maar we wilden perse vanmiddag een film op Syfy kijken (bleek zelfs een film in twee delen), gisteren zagen we slechts een paar minuten en konden er niet goed inkomen… dus waren we gaan zoeken wanneer het herhaald werd…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.