«
»

Mini Army

Geplaatst op zondag 14 augustus 2011 | Geen reacties

En dan is het nu weer eens tijd voor een game van Pascal… één van mijn favoriete spellen, waarschijnlijk omdat het een grote herspeel waarde heeft is MiniArmy… iedereen kent het spel “Snake” vast wel, nou ons spel is een clone daarvan… we hebben het oude simpele spel, alleen even een leuk jasje aangetrokken… en tot nu toe zijn er maar liefst drie verschillende speelmodes gemaakt…

De Classic mode in deze heb je verschillende missies, het spel begint vrij langzaam, en per missie zal je merken dat de snelheid van het spel omhoog gaat, dus je kan er gelijkmatig aan wennen… je doel is om de andere legers toe te voegen aan jouw leger (zo at de slang in het spel snake appels om te groeien)… vermijd bommen, want dan wordt je leger kleiner… en je doel is een zo lang mogelijk leger te krijgen…

De Tactics mode vraagt wat meer uitleg, nou ja de speel mode zegt het al je het tactiek nodig om deze te spelen, zo heb je hier te maken met energie balken… en bepaald het soort leger of je de ander aan kan… in het begin kan je nog geen helicopters of tanks pakken… want daarvoor moet je namelijk sterker zijn, of te wel een groter leger hebben… In deze mode kan je echter wel help krijgen, je kunt met je muntjes in de shop een bomexpert, een explosievenexpert of air support kopen… muntjes speel je vrij door te spelen…

De Arcade mode heeft een speeltijd van een minuut, waarbinnen je zo veel mogelijk punten moet halen, de snelheid is te vergelijken met missie 3 van de Classic mode… en je speelt het in een variant van de Tactics mode, dus in het begin even oppassen met de helicopters en de jeeps… de truc (geldt eigenlijk voor alle speelmodes) is combo’s maken, wat betekent dat je snel genoeg een volgt leger aan de jouwe moet toevoegen, combo’s zorgen er voor dat je punten vermenigvuldigd gaan worden, wat bij een spel in 60 seconde natuurlijk erg belangrijk is… 

Mini Army werkt met het hoge score systeem van Open Feint dat betekent dat je de scores van je vrienden kan zien, en kan verbeteren, tegen elkaar kan spelen, en leuker de scores van de Arcade mode worden elke week op 0 gezet… en zo kan je elke week je vrienden uitdagen… en zien wie er die week de beste is… bij Open Feint zitten tevens achievements ingebouwd, en die geven je game punten, je kan zien welke andere games je vrienden spelen… (kortom als je een Android, iPod of iPhone gamer bent, dan kom je deze optie regelmatig tegen… en raad ik je aan een gratis account aan te maken)… 

Dan zijn er nog vele soorten controles waar je het spel mee kan spelen… dus je kan zelf kiezen en instellen hoe je wilt spelen, iets waar wij vrij uniek in zijn, we geven de spelers de keuze hoe ze zelf het spel willen spelen… sterker als je een wii remote hebt, dan kan je je mobiel neerleggen, en met de wii remote het spel spelen (om er maar eens eentje te noemen)… daarnaast zijn er verschillende soorten speelvelden en legers vrij te spelen, hoe je dat doet staat bij de Goodies uitgelegd…

Mocht je dit spel nu ook spelen en je wilt graag zien wat mijn scores zijn bij dit spel, mijn gebruikersnaam bij Open Feint is Aline21 (hoe kan het ook anders)… op dit moment is het Mini Army in de Android markt te vinden, er is een voledige versie, zonder reclame met alle 3 de speelmodes te koop voor 1 euro 50.. en er is een free versie, met reclame en hier in vind je de Classic en de Arcade mode… er wordt nog gewerkt aan een iPod/iPhone en iPad versie…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.