«
»

Migratie Web-log

Geplaatst op maandag 22 augustus 2011 | 11 Reacties

Bij deze dan even het laatste blogje, bij web-log… morgen worden alle blogs namelijk overgezet naar een nieuwe beheer omgeving… gekozen is voor een WordPress omgeving… iets waar ik 4 jaar geleden al voor gekozen zou hebben… maar toen kozen ze bij web-log voor Typepad, waar we inmiddels aan gewend geraakt zijn…

Er gaat best veel veranderen, zo zal mijn blog morgen even niet te bereiken zijn, en als die het wel is, dan zal die er anders uit zien… ik moet namelijk zelf het beheer en alle zijkolommen weer terug gaan puzzelen… daarnaast verdwijnt het streepje en kan je voortaan mijn blog dus vinden op http://aline21.weblog.nl

Helaas leer ik nu net ook dat we afscheid gaan nemen van het super mooie logo, en dat het een simpele W gaat worden… erg jammer dat we ook afscheid daarvan moeten nemen, en dat er dan dus echt niets meer over is…

Als het goed is gaan alle logs en reacties mee, dus zie ik jullie in de loop van morgen of overmorgen wel weer verschijnen… ik ben nog snel even al mijn kolomitems aan het opslaan, en kijken of ik alles veilig op mijn pc heb staan… zodat ik morgen alles snel terug kan vinden en kan gaan terug plaatsen…

Tot ziens na de migratie (zucht, erg spannend)… 

Reacties

11 Reacties to “Migratie Web-log”

 1. klaproos
  augustus 22nd, 2011 @ 21:22

  Smile
  laat je maar niet gek maken aline,
  alles komt goed daar vertrouw ik op Smile

 2. Aline
  augustus 22nd, 2011 @ 21:23

  Het gaat ook wel goed komen, maar web-log is nimmer hetzelfde meer, zal ons logo echt wel missen… vond het een flink mooi design…

 3. Ina Dijstelberge (beheerder OBA)
  augustus 22nd, 2011 @ 21:29

  He, jij bent nog wel doorgekomen.

 4. Bart
  augustus 22nd, 2011 @ 21:42

  Succes, Aline, altijd spannend zo’n grote migratie…

 5. Aline
  augustus 22nd, 2011 @ 21:44

  Ja, als het goed is kan je tot 0.00 uur gewoon alles nog doen…

 6. Aline
  augustus 22nd, 2011 @ 21:44

  Heel spannend dit keer… er gaat wat mij betreft even te veel veranderen…

 7. Xiwel
  augustus 22nd, 2011 @ 21:51

  Voor de laatste keer op Voorbeeld drukken, want die optie gaat net als bij de meeste wordpress.com-sites verdwijnen. Thinking

 8. Aline
  augustus 22nd, 2011 @ 21:59

  De optie voorbeeld gebruikte ik niet vaak… Wink

 9. Ina Dijstelberge
  augustus 22nd, 2011 @ 22:01

  Bij wordpress heb je die mogelijkheid ook. Je hebt daar de optie opslaan als concept met daar naast de button voorbeeld.

 10. Glaswerk
  augustus 22nd, 2011 @ 22:01

  Aline, ik hoop niet dat het op weblog hetzelfde zal gaan als met de migratie van het VKblog in 2009. Dat was toen voor de gewone bezoekers bijna twee weken uit de lucht.
  Good luck.

 11. Aline
  september 6th, 2011 @ 16:21

  Helaas zijn vele reacties niet meegekomen, omdat ze geplaatst zijn nadat ik mijn backup gemaakt heb… hiervoor mijn excuses…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.