«
»

Migraine is weer blaasontsteking

Geplaatst op dinsdag 23 augustus 2011 | Geen reacties

Gister en vandaag een flinke aanval van migraine gehad, en dan weet ik eigenlijk al genoeg… het werken viel vrij zwaar, want de migraine vond plaats vandaag tijdens het bezorgen van mijn post, en aangezien mijn zicht dan een stuk minder is, was het niet makkelijk… zodra ik klaar was met de post, gelijk een plas gaan doen, en deze bij de huisarts gebracht…

Toen ik om 12.00 terug belde, mocht ik om 14.00 een recept komen halen voor antibiotica, leuk dat is dat medicijn, dat gaat helpen… maar meestal ook van slag brengt, soms in woorden waar ik niet uitkom, maar vaak ook in geschrift… vaak heb ik niet door, pas wanneer anderen mij vertellen, dat ik een rare schrijfstijl heb, weet ik dat de medicijnen mij weer even verward gemaakt hebben… weet niet of dit een normaal verschijnsel is bij antibiotica, maar een leuke vind ik het niet… een week je kuren en dan moet alles weer goed zijn…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.