«
»

Macro 002

Geplaatst op dinsdag 9 augustus 2011 | 6 Reacties

" © foto Aline

De foto van vorige week was zeker niet de eerste macro die ik maakte, ben al een tijdje aan het oefenen met de lens… en zo heb ik de macro lens, afgelopen maart, meegenomen naar de Pluktuin, bij Julianadorp… en ben ik gaan oefenen op de narcissen die daar aanwezig waren… vind het geen gemakkelijke lens, en zal er daarom nog flink mee moeten stoeien… maar bovenstaande foto vind ik toch wel erg geslaagd…

Reacties

6 Reacties to “Macro 002”

 1. Helma
  augustus 10th, 2011 @ 10:44

  Hallo Aline,
  ik weet niet met welke lens je deze genomen hebt, maar ook ik ben nog aan het oefenen met macro. Je narcis staat er goed op hoor. Doe je volgende keer het hartje Wink
  groetjes, Helma

 2. Aline
  augustus 10th, 2011 @ 11:12

  De 50 mm macro lens heb ik voor deze gebruikt…

 3. NANNE NICOLAI
  augustus 10th, 2011 @ 11:45

  De foto is zeer zeker goed geslaagd, Aline!
  Het is inderdaad heel veel doen! Af en doe ik ook wel eens een macro-shot, maar veelal heb ik hier het geduld niet voor. Misschien komt dit nog wel eens een keer. Als ik meer tijd heb. Jij: Gewoon doorgaan met het maken van mooie foto’s! Misschien eens een keertje een paar van jezelf…??!
  Groet, Nanne nicolai

 4. Aline
  augustus 10th, 2011 @ 11:57

  Haha, mezelf in macro, nee ik hou het wel bij de foto die rechts boven op mijn blog staat…

 5. Dirk
  september 16th, 2011 @ 20:59

  Aline, dat portretidee is nog niet zo gek hoor, een macrolens is een uitstekende lens voor portretfotografie. Moet je zeker eens proberen. Weer een mooie uitdaging erbij Smile

 6. Aline
  september 16th, 2011 @ 21:36

  @Dirk zo gebruik ik hem al voor mijn nichtje… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.