«
»

Fruit Ninja

Geplaatst op zondag 7 augustus 2011 | 16 Reacties

De app die ik op mijn oude telefoon niet kon spelen Fruit Ninja, maar die ik Pascal regelmatig zag spelen… waardoor die hem op zijn andere telefoon voor mij installeerde… zodat ik dit spel ook kon spelen… Kortom, dit spel moest er echt gelijk op, denk dat ik amper thuis was, of ik had het spel al gekocht, en zat mijn batterij gelijk leeg te spelen, en dat gebeurd nog regelmatig… het spel is namelijk erg verslavend… een simpel spel, met een kleine speeltijd, en daardoor is het zo leuk…

Allereerst maar eens vertellen dat jet spel speelt door met je vinger (die het blad van een zwaard is) fruit in twee stukken te hakken… iets wat met een touch screen telefoon natuurlijk erg leuk is… en daarnaaast heeft het spel 3 game-modes… Classic, waar bij je af bent als je 3 maal een stuk fruit laat vallen… of direct af bent wanneer je een bom raakt, deze game mode heeft geen tijd, dus je speelt zolang je kan… dan is er de Zen mode, in deze mode heb je slechts 90 seconde om zoveel mogelijk combo’s te maken (meerdere stukken fruit te gelijk stuk maken)… er zitten geen bommen in, dus je kunt niet af raken… en ze hebben later nog een Arcade mode toegevoegd…

In deze mode speel je 60 seconde, dien je zoveel mogelijk punten te halen… als je een bom raakt, gaan er punten af, maar beste is combo’s te maken, en de bananen te raken… deze hebben speciale krachten, een double (verdubbeld de punten, in de komde paar secondes), een freeze (bevriest de tijd, en het spel gaat een stukje trager) en frenzy (heel veel fruit wordt het speelveld in gegooit)… mooiste is alle 3 de bananen tegelijk te kunnen spelen, want dan gaan je punten het hardste, op het einde, na de 60 seconde, krijg je nog bonussen erbij (er zijn echt heel veel verschillende)…  

Fruit Ninja werkt met het hoge score systeem van Open Feint (al Pascal zijn spellen werken daar ook mee)… dat betekent dat je de scores van je vrienden kan zien, en kan verbeteren, tegen elkaar kan spelen, en leuker de scores van de Arcade mode worden elke week op 0 gezet… en zo kan je elke week je vrienden uitdagen… en zien wie er die week de beste is… bij Open Feint zitten tevens achievements ingebouwd, en die geven je game punten, je kan zien welke andere games je vrienden spelen… kortom als je een Android, iPod of iPhone gamer bent, dan kom je deze optie regelmatig tegen… en raad ik je aan een gratis account aan te maken…hspace=”5″

Mocht je dit spel nu ook spelen en je wilt graag zien wat mijn scores zijn bij dit spel, mijn gebruikersnaam bij Open Feint is Aline21 (hoe kan het ook ander)… vergeet ik bijna het belangrijkste, deze game is sinds kort ook gratis te verkrijgen… het spel heeft er dan wel reclame in zitten maar Fruit Ninja Free is wel de voledige versie… Ik heb zelf 88 euro cent betaald en dus een versie zonder reclame… en dat geld is het echt meer dan waard geweest… (klik hier voor de Android market)

Reacties

16 Reacties to “Fruit Ninja”

 1. ajeetje
  augustus 7th, 2011 @ 20:31

  Ik begin er maar niet aan om spelletjes op de telefoon te spelen want dan kom ik niet meer buiten (LOL)
  Veel plezier met je frootie`s Big Smile
  Smile Aly

 2. Pasula
  augustus 7th, 2011 @ 21:56

  De meeste spelletjes zijn erg verslavend, ik weet nog dat ik uuuuuuuuuren bezig was met Diamond Mine. Smile

 3. Gerda Bergsma
  augustus 8th, 2011 @ 09:15

  In de zomer geef ik mezelf de tijd niet om dit soort spellen te spelen. In de winter kan ik mij er dagen achtereen mee vermaken. Veel plezier met je nieuwe spel. Nu nog een zonnetje, dan kun je lekker met de telefoon op de loungebank liggen.

 4. Appelvrouw
  augustus 8th, 2011 @ 09:36

  Net zo verslavend als fruit?

 5. HansDeZwans
  augustus 8th, 2011 @ 10:35

  Werkt dat ook op mijn iPhone?

 6. Ada
  augustus 8th, 2011 @ 11:48

  Er is nog nauwelijks tijd over voor nog een verslaving, maar leuk is het wel spelletjes spelen.

 7. Jantiena
  augustus 8th, 2011 @ 14:25

  Met mijn telefoon kun je alleen bellen en sms versturen, dus geen spelletjes en geen foto’s maken maar dat is voor mij genoeg ik ben niet zo van de spelletjes ook niet op de computer.

 8. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 17:24

  Ik zit juist regelmatig buiten te gamen… Wink

 9. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 17:24

  Dat klinkt ook erg verslavend… Wink

 10. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 17:25

  Ja da zou helemaal wat zijn, maar als de zon schijnt, dan moet ik eerst nog wat schilderen… Wink

 11. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 17:25

  Fruit is inderdaad ook heel erg lekker… dit is nog verslavender…

 12. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 17:27

  Ow, ja vergeet ik nog te vermelden, deze app is er ook voor de iPhone… Wink En die heeft er zelfs nog een game mode bij, een multiplayers functie, weet alleen niet of er een free versie is voor de iPhone…

 13. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 17:27

  Gamen is inderdaad heel erg leuk, vooral als je wat vergeten minuten hebt… Wink

 14. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 17:29

  Dat kan natuurlijk ook… en een telefoon is natuurlijk uitgevonden om te bellen en te smsen… al wordt door de telefoon het hebben van een aparte game console overbodig gemaakt…

 15. Zwartnochwit
  augustus 10th, 2011 @ 09:11

  Aaah, fruit ninja. Ik speel dat ook soms, maar alleen de classic (gratis) version. Ik zal de rest eens moeten installeren zie ikGrin

 16. Aline
  augustus 10th, 2011 @ 11:11

  De arcade versie is degene die wij elke week wel een keer spelen, om te zien wie van ons zessen(lees mijn vriend, twee buurmannen, twee buurvrouwen en ik zelf) deze week gewonnen heeft… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.