«
»

Borduurproject 006

Geplaatst op maandag 15 augustus 2011 | 4 Reacties

© foto en borduursteken Aline

>Het heeft 8 maanden geduurt voor ik weer eens een foto gemaakt heb… komt omdat ik in januari gestopt was met borduren, omdat ik toen druk bezig ging met breien… afgelopen mei heb ik tijdens de vakantie ook al wat zitten borduren, maar dat was niet noemens waardig… echter sinds de laatste maand ben ik af en toe weer eens een avondje computer vrij, en ben ik druk bezig met steekjes erop zet…

Reacties

4 Reacties to “Borduurproject 006”

 1. Gerda Bergsma-de Wilde
  augustus 16th, 2011 @ 17:37

  Allemachtig…. wat heb jij veel hobbies… En allemaal zo mooi weergegeven op het weblog! Leuk hoor!
  Ik vermaak me inmiddels op Texel. Mocht je een rondje gaan fietsen, het aanbod staat nog steeds Smile

 2. Aline
  augustus 16th, 2011 @ 19:47

  Ja, ik verveel me niet, enne wellicht zaterdag een optie, maar ik e-mail je nog wel even… Wink

 3. Peter (Clint)
  augustus 18th, 2011 @ 15:13

  Dit is een meestelijk stukje werk als je het mij vraagt. Gezellig een vrouw die lekker van alles kan en daar mee bezig is….

 4. Aline
  augustus 18th, 2011 @ 21:27

  Dank je wel, duurt nog wel even voor deze af is, geloof ik…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.