«
»

WordFeud

Geplaatst op zaterdag 30 juli 2011 | 10 Reacties

De eerste app die ik super graag wilde spelen op mijn nieuwe Android telefoon was WordFeud… heel simpel het spel scrabble… en die speel je samen met zijn twee, om en om leg je een woord op het bord… waarbij je kan kiezen uit het normale speel bord, waarbij alles vlakjes met woord en letterwaardes net zo zijn als het echte scrabble spel… of je kiest uit een random speelbord, daarbij liggen die vakjes met woord en letterwaardes dus in een willekeurige vologorde op het bord…

Ik speel dit spel al een tijd, had het spel ook op mijn andere telefoon… en speel het de laatste tijd niet alleen met onbekende tegenstanders,maar ook veel met bekenden… zo speel ik al maanden met een postbode, kwam haar op straat tegen, zij liep in dezelfde wijk, zag dat ik een Android toestel had, en van het één kwam het ander… ook de buren hebben allemaal een Android toestel (komt doordat ze voor Pascal mogen testen)… en dat speelt toch wel heel leuk met een bekende… 

Daarnaast kan je onbekende uitnodigen, je kan er bij chatten, en als het klikt, dan maak je ze een vriend, en kan je ze een volgende keer weer uitnodigen… en zo heb ik al vele nieuwe WordFeud vrienden gemaakt… de laatste tijd leer ik dus veel nieuwe woordjes erbij… en ben ik mijn hersens weer aan het laten kraken… helaas zijn niet alle Nederlandse woorden in het spel toegevoegd, maar de meeste staan er in… en het spel zorgd hier voor mening leuke moment…

Mocht je dit spel nu ook spelen en me graag willen uitdagen, mijn gebruikersnaam is Aline21 (dus ik zou zeggen wie durft?)… vergeet ik bijna het belangrijkste, deze game is gratis te verkrijgen…

Reacties

10 Reacties to “WordFeud”

 1. Karen
  juli 31st, 2011 @ 20:50

  ik heb mijn iPad niet in de buurt liggen, maar als ik het niet vergeet wil ik wel een spelen Smile
  dit is mijn naam trouwens: kavabo Smile

 2. Aline
  augustus 1st, 2011 @ 01:01

  Oke, kom maar op, ik accepteer wel… Wink

 3. TruusW
  augustus 1st, 2011 @ 10:34

  Ik ben wat voorzichtiger geworden met de Apps. Als we straks voor de nodige mb’s moeten betalen zal ik zeker wat moeten gaan minderen.
  Maar het blijft oh zo leuk speelgoed.
  Prettige week,
  TruusW

 4. ♪Melody♪
  augustus 1st, 2011 @ 12:50

  Het is inderdaad een leuk en verslavend spel, jammer alleen dat het woordenboek veel woorden mist en er woorden instaan die niet bestaan…

 5. Aline
  augustus 2nd, 2011 @ 14:26

  Ik heb net een nieuw contract, dus de komende 2 jaar gebeurd mij nog niets…

 6. Aline
  augustus 2nd, 2011 @ 14:26

  Het is al beter met in het begin, en ze werken er nog aan… het spel zelf blijft in ieder geval leuk…

 7. Musicinmind
  augustus 6th, 2011 @ 22:29

  Helemaal verslavend….bedankt he ma!

 8. Aline
  augustus 7th, 2011 @ 00:10

  Je mag me uitdagen hoor… Wink

 9. Rijk Griffioen
  augustus 16th, 2011 @ 01:35

  Wordfeud heeft meer 3x-woordwaardevakjes heeft dan gewoon Scrabble: 20 tegen 12. Daar staat tegenover dat Wordfeud maar 12 2x-woordwaardevakjes heeft terwijl Scrabble er 16 heeft. Pluspunt bij Wordfeud is de ligging van sommige 2x- en 3x-woordwaardevakjes. Op 8 plekken liggen daar maar 3 vakjes tussen. Benut je die beide dan heb je dus 6x woordwaarde. Ook liggen op 4 plekken 2 3x-woordwaardevakjes dicht bij elkaar: 5 vakjes ertussen. Beide benutten is 9x woordwaarde. Bij Scrabble liggen die vakjes veel verder uit elkaar: 2x-woordwaarde: 5 vakjes ertussen; 3x-woordwaarde: 6 vakjes ertussen. Tenslotte: Scrabble geeft 50 extra punten bij het wegleggen van al je letters, Wordfeud geeft er maar 40. O ja, bij Scrabble gaan de punten van de letters die je over hebt van je puntentotaal af; bij Wordfeud ook, maar daarbij worden ze ook nog eens opgeteld bij het puntenaantal van je tegenstander. Al met al maken al deze verschillen het spelplezier er niet minder om! Fantastische app!

 10. Aline
  augustus 16th, 2011 @ 01:49

  Dank je wel voor de extra toevoeging, zelf vind ik de variant van het random speelbord wel erg leuk… En bovenal geniet ik erg van dit spel… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.