«
»

Woens Wil 16

Geplaatst op woensdag 27 juli 2011 | 2 Reacties

De vergissing (deel 5)

Lees eerst deel 1deel 2deel 3 en deel 4

Ze staarde nog een laatste keer in de spiegel, alles zag er perfect uit. Ze liep naar buiten en startte de auto, over een paar tellen zou ze tegenover Anton zitten. Ze had zoveel vragen voor hem, en hij zou er minstens zoveel haar hebben. Mariska was te vroeg, maar ze besloot alvast naar binnen te gaan, en wat te drinken in de bar. Hij zou haar gerust niet heel lang laten wachten. Maar daar aan de bar zat Anton, met een andere vrouw. Anton liep gelijk op haar af, en stelde deze andere vrouw voor als zijn vrouw Eva. Dit was echt heel raar, hier had ze totaal niet opgerekend. Maar Anton liet geen ruimte over om nadenken. “Zo dames zullen we samen aan tafel gaan, dan kunnen we gezellig praten”. “Mariska hoe is je leven verlopen nadat ik weg gegaan ben?” Mariska was echter nog zo onder de indruk van zijn vrouw, ze kon het niet uitstaan, dat ze gewoon maar aangenomen had dat hij nog vrijgezel zou zijn. Maar ze snapte niet dat hij helemaal niets over zijn vrouw gezegd had. Hij had haar dat toch minimaal vanmiddag kunnen vertellen. Toen ze samen de afspraak maakte om hier heen te gaan. Aangezien beide paar ogen op haar gericht waren, had ze door dat het haar beurt was om iets te zeggen.

© Aline

Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

2 Reacties to “Woens Wil 16”

 1. ♪Melody♪
  juli 28th, 2011 @ 02:38

  Hmmmmmmmm spanning bouwt op, mooiiiii
  eens zien of het uitdraait op wat ik denk Wink

 2. Aline
  juli 28th, 2011 @ 10:17

  Ik denk niet dat je kan vermoeden wat er gaat gebeuren… maar er komen dus nog 3 aflevering bij dit verhaal (en ja ik weet al hoe het afloopt)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.