«
»

Vakantie werk

Geplaatst op dinsdag 26 juli 2011 | 8 Reacties

De komende twee weken, heb ik niet 2 wijken post, maar 5 wijken post… in plaats van 15 straten, zijn het 35 straten… en vanmorgen was ik al lekker bezig, met het bezorgen van de post, toen het begon te regenen… gelukkig was ik dicht bij huis, dus besloot ik daar heen te gaan, de regen af te wachten… en ben pas na de lunch de rest gaan bezorgen… heerlijk dat ik weer een volle dag mocht werken… jammer dat ze maar voor twee werken extra werk te doen hadden… hoop dat ze voor de rest van de maand, ook nog wat voor me hebben… 

Reacties

8 Reacties to “Vakantie werk”

 1. ajeetje
  juli 27th, 2011 @ 00:07

  Ik hoop dat ze nog wat extra werk voor je hebben Aline.
  Dat is helemaal fijn met slecht weer even schuilen thuis…. Smile
  Heerlijk om je eigen tijd te bepalen hoor.
  Dat is echt luxe.
  Stilletjes hopen we allemaal op een fraaie augustusmaand Big Smile
  Fijne woensdag
  Smile Aly

 2. Aline
  juli 27th, 2011 @ 00:11

  Ik werk maar 2 dagen, en ja ik heb het voordeel dat ik zelf mijn tijd kan indelen… en ja augustus begint morgen he… Wink

 3. staart
  juli 27th, 2011 @ 08:54

  Fijn dat je meer werk hebt en er plezier in hebt Wie weet komt er nog meer Het is handig als je je eigen tijd kunt indelen. Met dit weer (meestal droog en redelijke temp.) is het heerlijk weer. Als het snertweer is heb ik diep respect voor de postbezorgers

 4. Sannie
  juli 27th, 2011 @ 10:28

  Inderdaad fijn om wat meer werk te hebben maar die regen is minder…

 5. Aline
  juli 27th, 2011 @ 13:57

  Ja ik wilde eigenlijk alle 5de wijken van deze collega overnemen, maar dan zou ik 7 wijken en dat vonden ze helaas niet goed, terwijl ik de wijken heel goed ken…

 6. Aline
  juli 27th, 2011 @ 13:58

  De regen is inderdaad minder, maar dat vind ik meer een nadeel voor de post zelf die dan zo nat is…

 7. Jannie
  juli 27th, 2011 @ 14:49

  Ik hoop dat er nog een dinsdag over is voor ons.

 8. Aline
  juli 27th, 2011 @ 15:12

  Voor zover ik weet werk ik alleen deze week en volgende week extra, en zou Pascal jullie bellen voor een afspraak voor 9 augustus…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.