«
»

Thursday Challenge 021

Geplaatst op donderdag 28 juli 2011 | 24 Reacties

 Opdracht van deze week: Constructie
ook mee doen? kijk dan even op deze site © foto Aline

Reacties

24 Reacties to “Thursday Challenge 021”

 1. hanneke
  juli 28th, 2011 @ 11:19

  gááf!!!!

 2. Aline
  juli 28th, 2011 @ 11:36

  Ja leuk he… alhoewel ik hier niet graag de ramen doe… dit is trouwens maar een heel klein stukje van het hele gebouw…

 3. Plato
  juli 28th, 2011 @ 11:56

  Glansrijke constructie hier Smile
  OT… die uitdaging blijft gewoon openstaan. Dus ook als er nieuwe uitdagingen komen. Je zal maar iets te laat op een prachtig idee komen. Nou dan doe je nog een keer mee. Leuk toch?
  Met een tweede uitdaging wacht ik tot na de vakantie. Het is nu zo stil, dat heeft niet veel zin.
  Enne, wat vond je van de stem van Ina? Als kin vond ik hem geheimzinnig. Alsof ze onbereikbaar ver en hoog voor me was. Zoiets herinner ik me. Alsof ze wel reageerde maar niet helemaal van deze wereld was.

 4. Aline
  juli 28th, 2011 @ 12:07

  Ja deze constructie is een prachtige uit Zeeland…
  OT, ik vind het geweldig dat iedereen meedoet, zelfs nu het al even loopt… geniet ervan, en kan niet wachten tot een nieuwe uitdaging…
  Enne Ina had een prachtige stem, ik kon er uren naar luisteren en daarom herkende ik haar stem, wist ik haar naam, en ze was toen ze jong was een beeldschone vrouw, in mijn ogen…

 5. P.H.M van de Kletersteeg
  juli 28th, 2011 @ 15:15

  Beroepsmatig: je had even op een andere zonpositie moeten wachten; zonder reflectie in de ruit wassie beter geweest; dan was de aandacht meer naar de constructie zelf getrokken.
  Aardige constructie, maar dat wit……wit is geen kleur.

 6. ♪Melody♪
  juli 28th, 2011 @ 15:47

  Mooie foto meis….. of ie nou fout genomen is of niet,…
  jij hebt je best gedaan en doe t met een uitdaging mee… top!
  Bovendien verschillen smaken en iemand afzeiken kan iedereen zonder cursus!

 7. CorryR
  juli 28th, 2011 @ 16:17

  Nou Aline, ik vind ‘em mooi. Er is echt gespeeld met licht en donker. Enne: wie ie v d Kletersteeg? Hij maakt zich niet verder bekend? Kinderachtig…

 8. minoesjka
  juli 28th, 2011 @ 16:40

  Wat een mooie foto, en ik vind die weerspiegeling juist mooi, maar ik kijk met een amateuroog en smaken verschillen.

 9. P.H.M van de Kletersteeg
  juli 28th, 2011 @ 19:59

  Zonder kritiek leer je nooit iets.

 10. Erika
  juli 28th, 2011 @ 20:05

  Super gave foto!
  Je reaktie op mijn welkoms logje staat er niet meer omdat ik dat logje verwijderd heb. Het flash filmpje heb ik nu even standaard bovenaan de pagina in de code gezet, vandaar. Maar jij vroeg of ik de oude logs van web-log nog overzet, maar weet jij daar misschien een handige tip voor? Alles met de hand overzetten lijkt me een beetje veel, ik heb ongeveer 6 jaar gelogd bij web-log. Maar ik denk dat ik mijn oude log gewoon laat staan en op mijn nieuwe log een link zet naar de oude weblog. Of weet jij een beter idee? Ik heb je inmiddels bij mijn links gezet op mijn nieuwe blog. Hoop dat ik weer een beetje meer tijd krijg (lees:maakBig Smile om meer te bloggen. De Write On Wednesday vind ik ook zo’n leuke uitdaging! Nou, wie weet!
  Groetjes
  Erika

 11. Noelle52
  juli 28th, 2011 @ 21:58

  Leuk gevonden hoor deze constructie. En ik vind ook wel als iemand het niet mooi vindt hij of zij dat ook mag zeggen.
  Zelf reageer ik gewoon niet als ik iets niet mooi vind dat kan ook.

 12. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:37

  Ja maar als je op vakantie een foto maakt, van iets dat je onderweg tegenkomt, dan heb je daar even geen tijd voor, om te wachten, want dan mis je iets te veel… daarnaast was ik niet alleen, dus die keuze had ik even niet… en tja wat je nu over een kleur loopt te vertellen? dat doet er bij deze opdracht niet eens toe…

 13. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:40

  Deze foto is niet fout genomen, de fotograaf bepaald hoe hij/zij de foto neemt, en deze foto heb ik al mee gehad naar de fotoclub, het afgelopen jaar zijn we bezig geweest met architectuur fotografie… enne bedankt voor de link die je doorstuurde…

 14. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:41

  Die persoon wordt hier nader toegelicht: http://www.vkblog.nl/bericht/273566 wat mij betreft blijft deze weg van mijn blog…

 15. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:41

  Ik ben zelf ook een amateur, dus ik kijk er ook zo naar… Wink

 16. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:42

  Ik kan heel goed zonder jouw kritiek!..

 17. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:45

  Geeft niet, kom zo wel weer even kijken… je was volgens mij ook nog volop bezig… je kan alles hier in één keer opslaan, en in één keer importeren (ik heb het nog nimmer gedaan maar ik zal even aan Melody om uitleg vragen)…

 18. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:47

  Je kan trouwens ook wachten tot 23 augustus, en dan veranderd je web-log automatisch in een blog met een wordpress omgeving… Wink En daar dan vrolijk verder bloggen…

 19. Aline
  juli 28th, 2011 @ 22:48

  Van deze persoon zijn inmiddels al meerder reacties verwijderd, omdat deze ook grof in de mond is, tot nu heeft deze persoon niets anders dan commentaar… niet alleen bij mij, heb het bij Jokezelf ook al gelezen… enne hier kan je meer lezen over dit persoontje: http://www.vkblog.nl/bericht/273566

 20. ♪Melody♪
  juli 28th, 2011 @ 22:52

  Klopt inderdaad, je kan in beheer bij weblog een import-exportbestand maken en opslaan op je pc. Die je dan later kunt invoegen in je beheer aan je berichten etc.
  Als ik jou was Erika, zou ik dat bestand nu maken en opslaan. (dashboard-instellingen-Importeren/exporteren). Daarna even niets doen totdat de migratie volledig is afgerond. En dan mij even mailen (melodymusic62@gmail.com) zodat ik je dan kan uitleggen hoe je het bestand in je huidige omgeving kan importeren. Hoe dat in die nieuwe omgeving moet weet ik op dit moment nog niet.

 21. Angeniet
  juli 28th, 2011 @ 23:37

  Een mooi gebouw dat zich ervoor leent om vanuit verschillend perspectief te kieken. De weerspiegeling in de ramen vind ik erg leuk.

 22. Aline
  juli 28th, 2011 @ 23:47

  Het is een prachtig gebouw, helaas stond deze in de steigers, dus heb ik de hele onderkant gelaten voor wat het was… en kon slechts een deel van het stadhuis van Goes erop zetten… maar ja tegenover het gebouw is het station… en ik zal zeker nog eens alles er op zetten… met name helemaal, wanneer we daar weer in de buurt zijn…

 23. Plato
  juli 29th, 2011 @ 00:24

  Dus jij gaat geen IK gebruiken in je nieuwe stukkie. Wel, het zal je wel een vloekje opleveren. Veel succes.
  OT.
  Misschien is meneer van der Kletersteeg wel fotograaf. Het leek tenminste een vrij professionele opmerking. Maar misschien zeg ik dat omdat ik nog minder dan een amateur ben op fotogebied.

 24. Aline
  juli 29th, 2011 @ 00:35

  Die man of vrouw heeft een ipban… Heb inmiddels meerdere reacties verwijderd, daar deze persoon, alleen maar anderen afkraakt… Van de week zelfs uitgescholden, dus negeer hem/haar maar… En ja ik zal het proberen, gaat niet makelijk worden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.