«
»

Salsa in Schoorl 001

Geplaatst op vrijdag 22 juli 2011 | 2 Reacties

Vanavond op een voor mij nieuwe locatie wezen dansen… om 20.30 uur reed ik richting Ria… en vandaar zijn we naar Schoorl gegaan, naar Grand-Café De Viersprong… een houten dansvloer, en zo hebben we ze het liefst… heel veel oude bekenden, die zelf ook niet veel meer op de vloer staan… een hele bekende dj, die mij binnenkort gaat bellen, want hij wil nieuwe foto’s van hem op zijn site (een heuse fotoopdracht dus)… kortom Ria en ik hebben ons heerlijk vermaakt zowel op als naast de dansvloer… en ook deze keer zat Pascal nog op, toen ik om 2.00 uur thuis kwam…

Reacties

2 Reacties to “Salsa in Schoorl 001”

 1. Helma
  juli 23rd, 2011 @ 19:51

  Kijk…. dat zijn mooie berichten Aline. Een heuse foto opdracht dus. Laat je er hier ook nog wat van zien of zou dat neit mogen?
  Lieve groet, Helma

 2. Aline
  juli 23rd, 2011 @ 20:30

  Geen idee of dat mag, het is pas in het najaar…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.