«
»

Overgestapt van energiemaatschappij

Geplaatst op donderdag 14 juli 2011 | 6 Reacties

Vorige week kregen we een voorstel van het Nuon om onze energie en gas vast te zetten voor de komende 3 jaar… en laatst had ik ook al vernomen van de consumenten bond… dat vastzetten, en elk jaar overstappen flinke besparingen kan opleveren… dus ik ben zojuist gaan vergelijken en kwam erachter dat we inderdaad flink kunnen besparen… bij het Nuon zijn we 1350 euro per jaar kwijt… en aangezien ik zowel mijn elektra als gas van een vast tarief wilde voorzien… ben ik uitgekomen bij EON… met een looptijd van 12 maanden, per maand opzegbaar… gaan we nu 1016 euro betalen… en daarnaast krijgen we in de 10 maand een welkomstcadeau van 175 euro terug gestort… kortom een flinke besparing op jaar basis… eens kijken waar we nog meer op kunnen besparen… al denk ik dat dit eigenlijk wel het laatste is waar we nog winst op konden draaien… volgens alles zegt EON mijn contract bij het Nuon op, en ben ik met 3 weken over naar hun… we zullen het zien, ben benieuwd of het allemaal zo snel gaat als ze zeggen…. 

Reacties

6 Reacties to “Overgestapt van energiemaatschappij”

 1. Vonnieb / fientjuh1 (twitter)
  juli 14th, 2011 @ 15:46

  Wij zijn ook overgestapt van Nuon naar Greenchoice. Wij waren ook in 3 weken over.

 2. Aline
  juli 14th, 2011 @ 15:57

  Kijk eens aan, hoop dat het hier ook zo snel gaat…

 3. Trees
  juli 14th, 2011 @ 16:27

  Slim gedaan…goed besteden dus…misschien van het verschil het nieuwe lood voor je dakterras betalen?

 4. Aline
  juli 14th, 2011 @ 19:17

  Hoop niet dat het lood zoveel gaat kosten…

 5. ♪Melody♪
  juli 14th, 2011 @ 21:47

  Hopelijk heb je een goede beslissing genomen!
  Overstappen, althans het overwegen ervan en de opties bekijken, kan nooit kwaad.

 6. Aline
  juli 14th, 2011 @ 21:55

  Ik hoop het ook… ben benieuwd vind 515 euro besparen een hoop geld… voor een jaartje stroom…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.