«
»

Nieuwe categorie: One-o-One (101)

Geplaatst op donderdag 14 juli 2011 | 2 Reacties

Dom-img12 Voor mij een nieuwe catgeorie, maar ik moet eerlijk bekennen, dat dit niet meer nieuw is… de meeste van jullie zullen het dan ook al een keer tegen gekomen zijn… en de regels zijn vrij eenvoudig…

* Verzin zelf een onderwerp, dus je bent vrij in je thema
* Maak een compleet verhaaltje
* Het aantal woorden, inclusief de titel dient exaxt 101 te zijn

Nu heb ik al een tijdje terug beloofd (denk een maand of zeven geleden of zo)… dat ik een keertje mee zou gaan doen, want op zich is het niet zo moeilijk… en je kan zo vaak meedoen als je wilt… en wanneer je wilt, je bent dus helemaal vrij erin… 

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe categorie: One-o-One (101)”

 1. Ria
  juli 14th, 2011 @ 22:04

  Als ik wat meer tijd krijg wil ik die one-o-one ook doen.Korte verhaaltjes tussendoor lijkt me wel wat.
  Groetjes Ria

 2. Aline
  juli 14th, 2011 @ 22:38

  Vond het wel een uitdaging… bleef ook kijken of ik genoeg woorden had… was veel te bang dat ik er overheen zou schieten, maar dat viel wel mee…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.