«
»

Nieuwe categorie: Apps

Geplaatst op zaterdag 30 juli 2011 | 4 Reacties

Een nieuwe categorie waarin ik de apps ga bespreken die ik op mijn Android toestel heb of op de iPod… dus eigenlijk drie nieuwe categoriën, er zal ook nog Android en iPhone categorie komen… nu zullen de meeste apps die ik bespreek games zijn… de games die Pascal maakt blijven in zijn eigen categorie staan, (zag zojuist dat die wel een update kan gebuiken, want we hebben echt veel meer games uit dan ik hier heb staan)… kortom elk weekend kan je hier een Apps-logje verwachten…

Reacties

4 Reacties to “Nieuwe categorie: Apps”

 1. Trees
  juli 30th, 2011 @ 18:07

  Daar kan ik vast iets van leren…ben nog steeds leergierig Wink

 2. Aline
  juli 30th, 2011 @ 18:18

  Nou als je van scrabblen houd, dan kunnen we al van start met WordFeud… Wink

 3. Helma
  juli 31st, 2011 @ 16:01

  Ik heb nog een oud telefoontje met alleen een cameraatje erop hihi……, maar… er komt echt wel een andere als deze de geest geeft.
  OT waar heb jij eigenlijk al je foto’s??
  groetjes, Helma

 4. Aline
  augustus 1st, 2011 @ 00:58

  In de rechter kolom, bij het kopje “Fotowerk van mij”… iets van 15 categorieën en mijn albums bij picasa en flickr staan daar… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.