«
»

Badkamer 002

Geplaatst op zaterdag 23 juli 2011 | 6 Reacties

Vlak voor onze vakantie hadden we het besluit genomen om de badkamer helemaal aan te gaan pakken (zie logje badkamer001)… eerst maar eens wat foto’s om te laten zien hoe het er uit ziet… de eerste foto laat jullie onze hele badkamer zien, een tweede toilet, een ligbad met douche… een wastafel, onze wasmand en de deur naar het dakterras… het opknappen van deze ruimte had nog niets van doen met het dakterras… maar nu er zoveel mensen op bezoek komen… en dus door onze badkamer lopen, willen we die toch wel opgeknapt zien…

Hier zie je dus het resultaat van 7 uur krabben Pascal 3 uur alleen, en een paar weken later 2 uurtjes samen… als we alle verf eraf willen halen zijn we nog wel even bezig… want onze hele badkamer is geverfd… dus doen we het maar even over, maar dan wel goed… eerst primen, dan wit, en hier en daar een tegeltje blauw…

Ons toilet, zoals je ziet ook veel tegels… hier zaten ook veel gaten in het plamuur werk, deze heeft Pascal allemaal dicht gemaakt… en er heeft een soort plankje ooit op de muur gezeten, dezze is er met geweld of zo afgehaald… waardoor er een plek is waar geen geen verf meer op zit…

Boven de wastafel hangt een spiegel… wilde even een totaal beeld geven van de hele badkamer… zo met de spiegel is wel te zien dat alles net even te wit is… dus een paar blauwe tegels hier en daar kan geen kwaad… en zal het een stuk opfleuren…

Als ik zo zie hoe wit onze badkamer is, dan is wel duidelijk dat we wat kleur kunnen gebruiken… de deur is nu creme kleurig (niet echt te zien op de foto), deze willen we wit hebben, en beter sluitend, dus we zullen ook nog wat moeten schaven en zo… maar het kozijn zal blauw worden… maar goed een stapel foto’s om te zien hoe het er nu uit ziet… dat is straks leuk om te zien hoe het geworden is…

© foto’s Aline

Reacties

6 Reacties to “Badkamer 002”

 1. Truus
  juli 23rd, 2011 @ 18:35

  Jullie zijn goed bezig Aline. Wat zal het mooi zijn straks. Smile
  Grappig, ik heb ook zo’n wasmand. Wink

 2. Aline
  juli 23rd, 2011 @ 18:57

  We zijn inderdaad goed bezig… er blijft nog genoeg over, maar achterkant woning, dakterras, bijkeuken en badkamer staan dit jaar op de lijst om opgeknapt te worden…

 3. Helma
  juli 23rd, 2011 @ 19:50

  Hele klus Aline, maar het knapt dan ook wel lekker op. Jij hebt tenminste nog een bad. toen wij hier naar toe verhuisde zat er geen bad in de badkamer, en die kan er ook niet in. Kan wel als we een deel van een slaapkamertje erbij trekken, maar dat zijn toekomst dromen hihi…….
  Lieve groet, Helma

 4. Aline
  juli 23rd, 2011 @ 20:29

  Ja wij hebben inderdaad een ligbad, vervelender is dat we daar dus ook in moeten staan als we willen douchen, maar ja daar zijn we inmiddels al aangewend…

 5. De Stippel
  juli 24th, 2011 @ 15:29

  Zal vast mooi gaan worden..maarre…je mag wel eens aan de was Wink

 6. Aline
  juli 24th, 2011 @ 15:33

  Haha, die doe ik altijd op zondag of maandag, maar kan je vertellen dat de wasmand inmiddels half leeg is…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.