«
»

App Climb

Geplaatst op vrijdag 1 juli 2011 | 4 Reacties

Er is een nieuwe site op de markt, en daarbij kunnen mensen stemmen op hun favoriete iPhone game… nu staat onze eigen game Meganoid daar ook tussen en we doen het goed we staan al op de vijfde plaats, maar je snap het al we willen graag stijgen… en normaal vraag ik zo iets niet, maar wil in dit geval een uitzondering maken… Pascal heeft hard gewerkt aan deze game en het spel is best populair aan het worden, maar we kunnen alle steun gebruiken… dus kan iedereen die een facebook pagina heeft, even naar deze link gaan en even klikken op like button: http://appclimb.com/content/meganoid (dank jullie wel)… 

Reacties

4 Reacties to “App Climb”

 1. ♪Melody♪
  juli 2nd, 2011 @ 09:48

  Gedaan hoor…..
  Nu maar hopen dat niemand ontdekt dat ik nooit spelletjes speel Wink

 2. Aline
  juli 2nd, 2011 @ 16:27

  Vast niet, dat merkt niemand toch… Wink

 3. Kati
  juli 3rd, 2011 @ 10:38

  Wat knap dat je zelf spelletjes kan maken. Jongste zoon heeft dat jaren geroepen als game fanaat, dat hij ‘game-maker’ wilde worden. Of kok of bakker. Volgend jaar gaat hij naar de 3 vmbo en gaat hij voor het eerst de praktijk opleiding horeca doen, kok dus! Grin

 4. Aline
  juli 3rd, 2011 @ 22:43

  Mijn vriend maakt al 6 jaar games op mobieltjes… en is vorig jaar overgestapt op Android en iPhone markt… ik doe hier en daar wat spellen testen, soms helpen meedenken, en ik behandel wat email verkeer… dus ik kan ze zelf ook helaas niet maken… maar tussen game-maker en kok zit een behoorlijk verschil… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.