«
»

Tegenstelling 011

Geplaatst op vrijdag 3 juni 2011 | 18 Reacties

 de opdracht: Leven-Dood
mee doen? kijk dan hier © foto Aline

Reacties

18 Reacties to “Tegenstelling 011”

 1. ♪Melody♪
  juni 6th, 2011 @ 17:54

  Jammer he dat oude graven er zo vaak zo slecht bij staan terwijl dat eigenlijk niet zou moeten!
  Mooie foto, bedankt voor je bijdrage weer!

 2. Aline
  juni 6th, 2011 @ 18:08

  Zo oud zijn deze graven nog niet, sterker er lag zelfs een vers graf tussen (zonder steen)… foto is gemaakt in een klein plaatsje Piaam, in friesland…

 3. Vonnieb / fientjuh1 (twitter)
  juni 6th, 2011 @ 18:29

  Um… jij zegt dat je bij de foto’s van de laatste tegenstelling weinig verschil ziet?! Nou het belangrijkste verschil is: Dat Tommy dood is en Sunny levend, vind ik toch een behoorlijk verschil! Ze zien er wel hetzelfde uit, omdat het hetzelfde ras is. Alleen Tommy was een mannetje en Sunny is een vrouwtje. Ik ben er nog steeds kapot van dat Tommy er niet meer is, dus ik vond jou reactie niet echt fijn om te lezen

 4. Noelle52
  juni 6th, 2011 @ 19:32

  Wat een mooie stenen zijn dat eigenlijk nog. Je ziet dat ze goed bijgehouden zijn. Ik vind de vorm erg mooi zo zie je ze niet meer. Tja na het overlijden van mijn broer 2 weken geleden was mijn eerste gedachte ook aan grafstenen maar dat kwam een beetje te dicht bij voor me dus dit keer maar niet meegedaan met de fotochallange.

 5. Dieneke
  juni 6th, 2011 @ 22:17

  mooi die tekst tot de dag der opstanding zie je niet vaak meer.

 6. Aline
  juni 6th, 2011 @ 22:52

  Sorry hoor Vonnie, maar zo heb ik het niet bedoeld, ik zie weinig verschil in de honden omdat ze zoveel op elkaar lijken… Ik kan als ik naar de foto’s kijk niet zien wie Tommy is en wie Sunny is… en ik heb het echt niet anders bedoeld, wellicht dat jij dingen leest die ik niet geschreven heb… maar ik heb naar de foto’s gekeken en mijn mening over de hondjes gegeven… en die lijken echt heel veel op elkaar… dus vind jouw reactie op mij een beetje overdreven…

 7. Aline
  juni 6th, 2011 @ 22:54

  Dat is begrijpelijk het is ook een heel pijnlijk onderwerp… die vrij dichtbij kan komen… ik moest gelijk aan deze stenen denken… en deze begraafplaats, in een vrij klein dorpje, lag er heel mooi bij…

 8. Aline
  juni 6th, 2011 @ 22:55

  Het komt wel uit een heel erg gelovig dorpje, uit Friesland, wellicht dat het daar wat vaker voorkomt…

 9. sabina
  juni 7th, 2011 @ 08:11

  vind het ook een mooi foto!

 10. Hoogste-Tijd
  juni 7th, 2011 @ 09:17

  Een begraafplaats is zeker van toepassing op dit thema, mensen die daar begraven liggen “maar” wel degelijk geleefd hebben, daarbij alle geluiden die je hoort op vaak zo’n stille rustplaats……..
  Groetjes.

 11. Truus
  juni 7th, 2011 @ 14:32

  Mooie grafstenen Aline.
  Deze keer heb ik de gedachte: na leven komt dood…

 12. Saskia
  juni 8th, 2011 @ 16:22

  Hey Aline kom er een beetje laat achter dat je ook met dit thema mee hebt gedaan. Wat een mooie diepte heb je in de foto gebracht. We weten in ieder geval dat Leentje Visser en Bouke daar rustWink
  Groetjes Sas
  ps. zal je volgende week even mailen over het adres van het tuintje gebeuren, sorry was het weer helemaal vergeten

 13. Aline
  juni 8th, 2011 @ 19:25

  Dank je wel…

 14. Aline
  juni 8th, 2011 @ 19:26

  In het hart van het dorp, wat niet echt veel huizen kent, staat een kerk, met daarbij een begraafplaats… elke dag zien alle bewoners deze plek…

 15. Aline
  juni 8th, 2011 @ 19:27

  Inderdaad als je geboren wordt heb je één zekerheid… je bent op weg naar de dood…

 16. Aline
  juni 8th, 2011 @ 19:28

  Gewoon een foto gemaakt, en dat bleek een hele leuke shot… en erg handig voor dit onderwerp… en geeft niet hoor Sas, ik heb de tijd… Wink

 17. Vonnieb / fientjuh1 (twitter)
  juni 9th, 2011 @ 10:35

  Je kon wel zien wie wie was, want het staat onder de foto. Toch bedankt dat je het zo niet bedoeld had Wink

 18. Aline
  juni 10th, 2011 @ 22:56

  Maar dit is een foto challenge, wat voor mij betekent dat ik naar de foto’s kijk en daar mijn commentaar op geef… heb je tekst wel gelezen, maar veranderd niets aan het feit dat de hondjes op elkaar lijken… vandaar mijn korte reactie…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.