«
»

Nieuwe telefoon

Geplaatst op donderdag 23 juni 2011 | 8 Reacties

Htc-desire-hd

Ongeveer 20 maanden geleden mocht ik een nieuwe telefoon uitzoeken, en toen was mijn keuze gevallen op de HTC Hero… één van de eerste Android toestellen die er was… in die 20 maanden tijd heeft de technologie niet stil gezeten… en er is echt heel veel keuze bij gekomen… ik was al een paar maanden geleden gaan kijken en navraag gaan doen… en zodoende wist ik dat ik omstreeks 22 juni een nieuw mobiel kom uit gaan zoeken… dus zijn we vanmorgen naar de KPN winkel gereden, en daar hebben gekeken naar een aantal telefoons, en heb ik gekozen voor de HTC Desire HD… dus het zal even wennen worden, want het scherm is veel groter… en de telefoon is sneller… en kan veel meer, heeft ook een ingebouwde 8 megapixel camera, een ingebouwde camcorder dus kan ook filmen ermee… kortom een heel leuk speeltje… en de komde 6 maanden heb ik een heel voordelig abbonement, voor slechts 25 euro per maand, daarna zet ik om naar een lagere bundel van 30 euro per maand… kortom helemaal happy met mijn nieuwe snelle telefoon… 

Reacties

8 Reacties to “Nieuwe telefoon”

 1. Nien
  juni 23rd, 2011 @ 20:39

  Leuk toestel, Aline!! Daar ga je vast veel plezier mee hebben!!

 2. Aline
  juni 23rd, 2011 @ 20:45

  Ja dat denk ik inderdaad ook wel… hij is in ieder geval een heel stuk sneller dan mijn oude HTC… Wink

 3. Ria
  juni 23rd, 2011 @ 21:05

  Ziet er goed en leuk uit.Ik wens je er veel plezier mee.
  Groetjes,Ria

 4. Vonnieb / fientjuh1 (twitter)
  juni 23rd, 2011 @ 21:19

  Mooie foon meis Smile ik moet ook nodig aan een andere. Ik heb simonly en wil een losse telefoon kopen, zonder abb

 5. Aline
  juni 23rd, 2011 @ 21:31

  Dank je wel, zal wel lukken, eindelijk eens alle spellen op mijn eigen mobiel spelen, ipv er eentje lenen van Pascal…

 6. Aline
  juni 23rd, 2011 @ 21:32

  Dat kan ook, ze zijn ook los te koop… al zijn ze dan wel een tikkie duurder…

 7. Musicinmind
  juni 24th, 2011 @ 13:40

  Een hele goede keuze! Ik heb sinds kort de htc incredible s…..bijna het zelfde als de hd. Ben er helemaal verslaafd aan inmiddels….erg fijn toestel, hoop dat je net zo blij er mee bent!?

 8. Aline
  juni 24th, 2011 @ 13:50

  Ik moet nog even wennen, want de knoppen zitten net op een andere plek dan bij de Hero en het scherm is iets groter… maar verder ben ik helemaal happy, eindelijk heb ik ook een toestel dat een beetje sneller is… Smile en dan kan ik eindelijk ook dat laatste spel dat mijn vriend gemaakt heeft, beter spelen, want op mijn oude deed ie het niet zo…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.