«
»

Nieuwe categorie: Zes woorden met beeld

Geplaatst op woensdag 22 juni 2011 | 4 Reacties

Omdat er nog te weinig opdrachten zijn, eh geintje, heeft JokeZelf een nieuwe opdracht, die ze eens per twee op de zondag gaat opdragen… aan de hand van de opdracht dien je een verhaal in zes woorden te maken, en daarbij een foto te plaatsen…

Zes woorden verhalen bestaan al een hele tijd, en ik kon dit begrip dan ook al… heb er nog nimmer aan mee gedaan, en heb een paar maanden geleden toen ik zag dat er zovele BN’ers mee bezig waren, bij de Wereld draait door… er zelf even over gedacht om er hier een paar te plaatsen… want ze zijn in principe zo gemaakt…  al dien je natuurlijk wel wat diepgang mee te geven… kortom zal zeker een paar keer mee gaan doen, en het is altijd leuk als er meerderen meedoen…

Reacties

4 Reacties to “Nieuwe categorie: Zes woorden met beeld”

 1. ♪Melody♪
  juni 22nd, 2011 @ 21:34

  gamma! Wink))

 2. Aline
  juni 22nd, 2011 @ 21:41

  Whahaha, ja jij doet ook al mee…

 3. Noelle52
  juni 23rd, 2011 @ 23:35

  Pff vind juist dat er heel veel opdrachten zijn, zie soms door de bomen het bos niet meer maar heb ook te weinig tijd om daaraan mee te doen hou het voorlopig maar even op WOW lekker 1x per 2 weken en op donderdag foto’s vind ik ook leuk om te doen.
  Door al die opdrachten doen maar weinig mensen meer mee lijkt het zoals bij de WOW’s en dat vind ik soms wel eens jammer.

 4. Aline
  juni 23rd, 2011 @ 23:39

  Ik maakte ook maar een geintje he, dat er te weinig opdrachten zouden zijn… maar inderdaad er zitten te veel dingen op de Woensdag… en laten we zo zeggen, meestal is het in de zomermaanden altijd wel wat stiller…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.