«
»

Nieuwe categorie: Vijf van Vrijdag (VvV)

Geplaatst op dinsdag 14 juni 2011 | 4 Reacties

Vanaf aanstaande vrijdag start er iets nieuws, het heet de Vijf van Vrijdag… en ik roep jullie dan ook allemaal op om aanstaande vrijdag mee te doen met deze nieuwe schrijfopdracht!..

Je krijgt vijf woorden op, die slechts één keer mag gebruiken, uiteraard vijf alinea’s en per alinea één van de woorden… kortom de regels volgen in een volgend logje… Ik heb er zin in ik hoop jij ook…

Reacties

4 Reacties to “Nieuwe categorie: Vijf van Vrijdag (VvV)”

 1. Ria
  juni 15th, 2011 @ 10:50

  Heerlijk Aline .Zeker doe ik mee. Groetjes Ria

 2. Aline
  juni 15th, 2011 @ 10:54

  Het gaat niet makkelijk worden (en dan doel ik op die vijf woorden die je slechts éénmaal mag benoemen), maar volgens mij schrijft iedereen hier al een tijdje… en kunnen we dit wel aan… liep al een tijdje met dit idee… maar kreeg de puntjes niet op de ï… maar het heeft nu aardig vorm gekregen… en nu de regels bekent zijn kunnen we ze over een paar dagen gaan toepassen…

 3. Min
  juni 15th, 2011 @ 20:05

  Nou ik kan eens een poging wagen. Ben de laatste tijd wat minder aan het bloggen…

 4. Aline
  juni 15th, 2011 @ 20:44

  Dat zou ik zeker waarderen, enne dat minder bloggen hebben er wel meer last, we hebben allemaal wel eens zo’n periode…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.