«
»

Nieuwe categorie: Taaltest

Geplaatst op dinsdag 28 juni 2011 | 2 Reacties

Bij haar las ik er over, je kan elke week een test doen… en ach ja waarom zou ik niet mee doen, dacht ik gelijk… want je leert er ook van, toch?.. daarna dacht ik gelijk hmm, dat wil ik elke week wel doen… dus dan maken we daar een categorie voor aan… dus bij deze zo gezegd, zo gedaan… doe jij ook mee met de test die je hier kan doen?.. elke woensdag wordt er een nieuwe test online gezet…

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe categorie: Taaltest”

  1. Trees
    juni 30th, 2011 @ 08:34

    Leuk, ik had zelf ook al meegedaan, met de 2e test dan. Jammer dat de 1e test niet meer te vinden is. En een nieuwsbrief aanvragen kan ook al niet…dus deze categorie is hartstikke leuk, doe ik hem gewoon via jouw blog, je vergeet hem toch niet he, op woensdag…Wink

  2. Aline
    juni 30th, 2011 @ 12:00

    Het is elke week een nieuwe, of het de eerste was weet ik niet, het was de eerste die ik mee kon doen… en even later zag ik dat ze elke woensdag een nieuwe hebben… dus ik zal het niet vergeten, leek mij wel een leuk item voor op dit blog… en dan help ik iedereen even onthouden… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.