«
»

IJsprijs, jammie

Geplaatst op donderdag 23 juni 2011 | 2 Reacties

Pro_cdi_101

Gisteravond hebben we even geproeft van het ijs… gewoon een beetje in een schaaltje voor mij en een beetje voor Pascal… en valt ons mee hoeveel ijs er in zo'n klein bakje zit, dus we kunnen nog wel een paar keer er van geniet… heb inmiddels van Kati begrepen, dat ze bij de Aldi een goedkopere versie verkopen, en ik denk dat ik daar inderdaad wel eens ijs zal gaan halen… ze hebben trouwen bij de Aldi ook van die lekkere milkshakes… maar goed laat ik er ook bij vertellen dat we het ijs erg lekker vonden… de Ben & Jerry's Cookie Dough, is goed gekeurd door ons… 

Reacties

2 Reacties to “IJsprijs, jammie”

 1. Sien
  juni 23rd, 2011 @ 18:29

  Oooo lekker!!
  Doe mij ook maar 2 bolletjes Aline Smile
  Dit ziet er erg goed uit.
  Fijne avond nog
  Groetjes Sien

 2. Aline
  juni 23rd, 2011 @ 19:44

  Whahaha denk dat bijna iedereen dit wel wil…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.