«
»

IJsprijs binnen

Geplaatst op dinsdag 21 juni 2011 | 4 Reacties

Cccd_lg Maandagochtend met de bon van onze Ben & Jerry's ijs, naar de Dekamarkt in de stad, dat bleek nog niet makkelijk… er was een straat opgebroken, dus even om gereden… volgende straat die wilden nemen, lag ook open, dus maar weer een andere straat (hadden beter vanaf huis, rechts om kunnen gaan ipv linksaf)... en toen werd het nog leuker, de parkeergarage werd gerepareerd, dus deze was niet te gebruiken… de andere twee grote parkeerplaatsen, zijn inmiddels gesneuveld, en moeten plaats maken voor nieuwbouw (vraag me niet waarom want er is best veel leegstand in Den Helder)… maar goed door gereden naar de Vomar, daar konden we zo parkeren… en na de dagelijkse boodschappen daar gedaan te hebben… lopend de stad door gegaan, en we hadden gelukkig nog alle keuze… en kozen voor de smaak Cookie Dough… die we morgen maar eens even soldaat gaan maken… wat een kleine bakjes ijs zijn het trouwen, en wat een prijs die je er voor te betalen… schrok daar wel van, mag wel heel erg lekker zijn… dus dat wordt vast smullen morgen… 

Reacties

4 Reacties to “IJsprijs binnen”

 1. Ria
  juni 22nd, 2011 @ 19:54

  Was het ijs lekker en de moeite van de rit waard?
  Laat eens horen.
  Groetjes, Ria

 2. Aline
  juni 22nd, 2011 @ 20:03

  Dat kan ik je na vanavond pas vertellen, want als goed is gaan we deze vanavond even proberen, en eventueel helemaal soldaat maken… en ja dan laat ik het nog weten…

 3. Kati
  juni 22nd, 2011 @ 21:34

  Lekker he! Maar weet je dat ze bij de Aldi een hele goeie namaak hebben? Smaakt bijna t zelfde als de veel duurdere echte! En voor dezelfde prijs kun je bijna 2 bakjes kopen!
  Yammie! Smile
  xxx Kati

 4. Aline
  juni 22nd, 2011 @ 21:40

  Ik zag gister al zoiets toen ik op zoek ging naar het plaatje… bedankt voor de tip… want het is inderdaad schrikbarend duur, 4 euro en 12 cent stond erbij… slik… mag wel heel erg lekker zijn…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.