«
»

Even bij praten

Geplaatst op zaterdag 18 juni 2011 | 18 Reacties

Zo even tijd om bij praten,nadat ik de afgelopen vier dagen druk bezig ben geweest met dit blog… het zal de meeste niet ontgaan zijn dat ik mijn zij kolommen opgeschoond heb… een nieuwe schrijfthema ben begonnen… en daarnaast heb ik alle links eens door gelopen, om er achter te komen, dat vele gestopt zijn met bloggen… sommige helemaal een dood spoor hadden… en anderen al wel tijden gevolgd werden door mij, maar nog niet vermeld… daarnaast besloot ik vandaag mijn reader dan ook nog eens op te schonen… om er achter te komen dat ik daar veel ander blogs had staan… die hier nog niet eens vermeld staan… dus nadat ik eerst alle links door gelopen was… kwam de grote taak, om te zorgen dat mijn blog en mijn reader overeen komen… voorzover mogelijk dan, want er zijn er een paar die hebben de rss-feed op hun blog niet aanstaan… maar ik kan nu zeggen dat de lijst met links weer helemaal up to date is… en dat mijn reader er klaar voor is (was daar al bijna een jaar niet meer wezen kijken, dus ben blij dat die nu ook bij is en weer eens leeg)… dan heb ik nog een paar leuke foto opdracht-ideeën die ik eerdaags op jullie los zal laten… en dien ik zelf nog wat verhalen mee te schrijven bij de WoW, ZoZ, WE-300 en de  Invalshoek een van dichterbij gaan bekijken… tevens loop ik nog achter met mijn foto's… welke ik nog die uit te zoeken, en in picasa dien neer te zetten… waaronder de foto's van de laatste paar maanden van 2010, de laatste blog meeting en onze vakantie van vorige maand… en om mijn to-do list nog langer te maken, dien ik nog wat blogjes in sommige catergoriën toe te voegen… kortom ik ben de komende dagen nog wel op mijn blog te vinden… 

Vergeet ik bijna nog te vermelden, dat ik met 2 weken al weer gestopt ben bij TNT… daar er een onenigheid was, over het uitbetalen, van alle door mij gemaakte uren in mijn eerste week… kennelijk moet ik het inwerken daar zelf betalen… en als je met folders loopt (wat je toch zeker eenmaal per week doet) dan dien ik ook eigen tijd te investeren… en dat was is dus niet van plan, ik wens betaald te worden voor al het werk dat ik verricht, en ik ben daarbij ook nog zeer afhankelijk van de gene die de post voor mij gesorteerd heeft… dus ik hou het liever bij de Sandd en VSP post, dus werk vanaf nu alleen maar op de dinsdagochtend en de vrijddagochtend… en we zien wel wat er bij komt… 

Reacties

18 Reacties to “Even bij praten”

 1. Tiny
  juni 19th, 2011 @ 08:54

  Je bent maar druk met alles, sterkte ermee.
  Ik heb twee jaar voor TNT gelopen en nooit problemen gehad.
  Vond het zelfs leuk, wel zwaar, moest stoppen omdat ik een ontsteking in mijn schouder kreeg.
  Gezellige zondag en groetjes

 2. Cassie
  juni 19th, 2011 @ 10:13

  Ik heb een jaar voor Sandd gelopen. Twee wijken per keer. Soms wel meer dan 100 kg post. Op een gegeven moment was ik tot diep in de nacht aan het sorteren. Daarom ben ik er mee gestopt.

 3. Kati
  juni 19th, 2011 @ 11:01

  Leuk een nieuw schrijfinitiatief. Sinds Lydia met haar Speciale Aanbieding gestopt is heb ik niet meer aan schrijf uitdagingen meegedaan, schrijf ik alleen maar op mijn eigen blog. Dus wie weet! Smile
  xxx Kati

 4. Aline
  juni 19th, 2011 @ 11:58

  Ik werk al meer dan anderhalf jaar in de post, helaas is SelctMail laatst overgenomen… en is iedereen daar ontslagen… gelukkig heb ik mijn werk bij Sandd en VSP post… anders had ik niets meer overgehad… maar wat TNT bij mij gedaan heeft is niet normaal, op mijn allereerste werkdag, 9 tassen post, maar gewoon uitbetalen alsof het er 4 waren, en het in werken een paar weken ervoor, zijn ze ook helemaal vergeten… Jij ook een fijne zondag…

 5. Aline
  juni 19th, 2011 @ 12:02

  Ik heb ook 2 wijken , 15 straten… maar ik wil er nog 3 wijken bij hebben (minstens)… en ja je bent 2 middagen aan het sorteren (meestal max 2 uur)… als je meer wijken hebt iets meer… maar vind het wel erg leuk werk…

 6. Aline
  juni 19th, 2011 @ 12:04

  Ja ik mis de Speciale aanbieding ook nog steeds… vond het een erg leuk initiatief… vandaar dat ik naast de WoW, nu met de VvV kom… iets langere verhalen zijn nu eenmaal erg leuk om te lezen… ben benieuwd of je ook weer aan het schrijven slaat…

 7. Kati
  juni 19th, 2011 @ 12:10

  Ik ben nooit gestopt met schrijven Aline, alleen een ‘uitstapje’ gemaakt (net als Lydia) naar VKblogs om vervolgens weer terug te komen naar weblog. Op VK was meer feedback dan hier maar ik heb ook niet zoveel tijd om te netwerken dus daar kan t ook wel aan liggen! Grin Grin

 8. Aline
  juni 19th, 2011 @ 13:04

  Dat zal er ook mee te maken, dat onze voorpagina’s bij web-log niet meer is wat het geweest is… vroeger hadden we lijstjes met laatste 50 nieuwe berichten, laatste 50 nieuwe reacties… hoop dat die straks weer terug komen… en ja veel hangt af van netwerken… maar eh alle VK bloggers komen hier heen… en samen met hun gaan al onze blogs over naar wordpress… maar bedoelde eigenlijk meer ben benieuwd of je weer aan het fictieve verhalen schrijven slaat…

 9. Peter (Clint)
  juni 19th, 2011 @ 17:46

  Hoi Aline
  Je naam gebruikt voor een nieuw boek wat net klaar is. Best een goed boek geworden wat over 3 maanden in de winkels te vinden is. Leuk je weer te spreken. Soms vervagen internetcontacten zo is het nu eenmaal. Je hebt een erg mooie foto van je zelf op je site zie ik. Oke genoeg gezwetst hier komt een stukkie: . ‘En hier doet opa nou zijn behoefte en hij veegt zijn gat af met het reformatorisch dagblad,’lachte Aline. Ik keek in het gat, dat ergens diep onder de grond leek te eindigen. Aan een spijkertje zagen we reepjes krantenpapier hangen, die met een touwtje waren vastgebonden en vrolijk wapperden in de zomerbries. ‘Opa wast daarna zijn handen nooit,’vertelde Aline niet zonder trots, alsof het tot de grootste deugden behoorde om je handen niet te wassen. ‘Mijn moeder vind hem een oude viespeuk, maar hoe ze ook op hem inpraat, hij zal nooit zijn handen wassen na op de poepdoos te zijn geweest. Hij zegt zelfreinigend te zijn en mijn vader moet altijd hardop lachen als opa dat zegt.’We lieten de poepdoos achter ons en we speelden daarna verstoppertje en Marcel zou hem zijn. We klommen samen op de stapel hooi en voor het eerst voelde ik een vreemde knoop in mijn buik, toen Aline vlak naast me tussen het hooi kroop. Pas toen merkte ik haar zoete geur op. Eerst kon ik hem niet goed thuisbrengen, maar er ging een luikje open in mijn herinneringen die mij meenam naar een aantal jaar geleden bij ons in de keuken. Met een schok besefte ik dat ze naar wentelteefjes rook. Zelfs een zweem kaneel leek uit haar lokken op te stijgen. Eerst dacht ik dat ik het me verbeelde, maar toen ze wat dichterbij kwam rook ik het heel duidelijk. Haar zeegroene ogen fonkelden en

 10. minoesjka
  juni 19th, 2011 @ 18:03

  Zo, dat is balen zeg dat TNT niets geworden is, scheelt toch weer een stukje inkomen, waar je ondertussen aan gewoon was. Aan de andere kant geeft het dus ook weer even ruimte om bijv. je foto’s weer eens bij te werken.
  Ik kijk uit naar jou nieuwe foto opdrachten. Ik merk dat ik daar tegenwoordig haast meer lol in heb dan in schrijf opdrachten.

 11. Aline
  juni 19th, 2011 @ 18:27

  Ja internet-contact kunnen soms vervagen, maar ik moet toegeven dat ik al bijna 10 maanden op een andere manier aan het bloggen was… en dat ik niet meer dagelijks mijn ding deed… enne eh mijn naam geleend, en die is nog wel best uniek… maar leuk om te horen dat je boek eerdaags uit gaat komen… krijg ik dan een exemplaar?.. Wink

 12. Aline
  juni 19th, 2011 @ 18:29

  Ik heb nog geen stuiver betaald gekregen, en dat kan ook nog niet… want die periode moet zich nog aandienen… maar inderdaad wel jammer… Enne ik ben nog even aan het uitwerken wat ik met de foto-opdrachten wil… eentje zal vrij simpel vraag en antwoord zijn… en ik denk dat ik die wel vrij snel kan starten…

 13. Caroline
  juni 19th, 2011 @ 18:59

  Dat is wel jammer dat TNT zo moeilijk doet.
  Gelukkig heb je nog 2 andere!
  Fijn weekend.
  Liefs

 14. Aline
  juni 19th, 2011 @ 20:21

  En nog mooier hier in Den Helder zitten die twee bij één bedrijf ondergebracht… dus ik hem maar één werkgever te maken, namelijk Intrapost… en ja ik ben blij dat ik die twee wijken heb… al hoop ik dat er een paar meer worden…

 15. TruusW
  juni 20th, 2011 @ 20:09

  Hee, leuk dat je even mijn wasjes hebt bekeken.
  Vandaag heb ik weer een nieuwe aan de waslijn Smile
  Groet, TruusW

 16. Aline
  juni 20th, 2011 @ 20:12

  Maar natuurlijk, het is vandaag maandag, en dan is het wasdag op jouw fotolog… ik kom zo even kijken bij je TruusW…

 17. Sien
  juni 20th, 2011 @ 22:45

  Hallo Aline
  Heel herkenbaar, dit postverhaal!
  Een paar jaar geleden heb ik dit ook nog 7 maanden gedaan.
  Het was de tijd dat de postbodes te horen kregen dat ze konden vertrekken na 25 jaar diensttijd
  Ik moest ingewerkt worden door een postbode, hij heeft heel de morgen lopen zeuren, dat wij ( goedkope postbezorgers )zijn werk hebben afgepakt.
  En het begon net met die reclame folders, dus deur aan deur..
  Als je keek wat je over hield, dacht ik op een gegeven moment ook ….bekijk het maar!
  Ik wil je even bedanken voor je berichtje ( Santiago )
  We zijn weer een ervaring rijker, het was loodzwaar maar heel fijn om mee te maken.
  Ook moet ik je even een compliment maken over je nieuwe blogfoto
  Meid wat ben jij afgevallen!!!!!
  Chapeau Smile
  Fijne avond nog
  Groetjes Sien

 18. Aline
  juni 20th, 2011 @ 22:52

  Ik hoop nog lang in de post te mogen werken… en die twee ochtenden iets te mogen uitbreiden bij Sandd/Vsp… en je fietstocht was dan ook wel een hele lange… en ja ik ben inmiddels heel wat kilo’s kwijt… en moet er nog steeds een heel stel zien af te vallen… maar dat gaat met kleine stapjes…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.