«
»

Bijzondere ontmoeting

Geplaatst op vrijdag 17 juni 2011 | 6 Reacties

Het was een warme vrijdagmorgen en de kat lag heerlijk te zonnen op de vensterbank. Alice had nog geen idee wat ze vandaag zou gaan doen. Ze had voor het eerst sinds weken een vrije dag gekregen. Normaal zou ze zo’n dag volgepland hebben en zou haar agenda overpuilen van de afspraken die ze op die ene vrije dag had staan. Dit keer had ze eens helemaal niets ingepland, het hele weekend stond er niets op de planning en dat was nieuw voor haar. Ze kon gaan doen waar ze zelf zin in had de komende paar dagen.Allereerst ging ze het huishouden onder handen te nemen. En een paar uurtjes later zag alles er weer schoon uit. Ze had van al dat werken best wel trek gekregen en nam snel een paar boterhammen. Daarna besloot ze om met een goed boek op een stoel in de tuin te gaan zitten. Zodat ze kon genieten van de zon en gelijktijdig wat kleur op haar bleke huid doen verschijnen. Ze ging zo op in het verhaal dat ze niet door had dat er iemand anders in de tuin was gaan zitten.

Herman was op vlucht geslagen, het werd hem allemaal te veel, de hele dag werd hij achtervolgd door journalisten en fotograven. Het viel hem zwaar dat hij zo populair was geworden door die ene talentenjacht. Hij had echt geen moment rust meer gehad, niet alleen zijn muziek verkocht goed, maar hij zag er kennelijk zo goed uit, dat ze hem tot de knapste man dit jaar hadden benoemd. Erg leuk al die aandacht maar dit was veel meer dan hij van te voren verwacht had.

Alice schrok op van een fel licht, en het duurde even voor ze doorhad dat dat licht van een cameraflitser was. Toen ze zich hersteld had, en de situatie probeerde op te nemen, merkte ze Herman op. Ze keek hem aan en had al snel door dat het de camera zijn schuld was. Herman op zijn beurt was al bezig de fotograaf ervan te overtuigen dat deze te ver was gegaan. Dat hij juist voor hem op de vlucht was geslagen en dat hij geen verhaal over geheime liefdes in de tijdschriften wilde zien.

Herman wende zich daarna naar Alice en bood zijn excuses aan. Hij wilde het goed maken met de vrouw, die hij al een half uur had zitten bekijken en waarvan hij behoorlijk onder de indruk geraakt was. Alice had ondertussen allang door wie hij was. Het was haar niet ontgaan wie hij was, en in het echt was hij echt onweerstaanbaar. Wat een prachtig lichaam, en wat een knappe kop, ging het door haar heen. Herman op zijn beurt besloot haar te vragen of ze vanavond tijd had voor een diner bij kaarslicht. Wat heerlijk dacht Alice dat ik eens geen plannen had, ze kon zich geen betere start van haar vrije weekend wensen.

© Aline
Geschreven voor Vijf van Vrijdag, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

6 Reacties to “Bijzondere ontmoeting”

 1. Ria
  juni 17th, 2011 @ 01:16

  Aline ik zal het proberen, maar of ik dat vandaag al voor elkaar krijg dat betwijfel ik.
  Intussen staat mijn W O W er al wel.
  Groetjes Ria

 2. Ria
  juni 17th, 2011 @ 01:17

  Maar ik wil je wel even zeggen dat je een knap stukje VvV hebt geleverd.
  Gr.Ria

 3. Aline
  juni 17th, 2011 @ 16:32

  Inmiddels weet ik dat het je al gelukt is… dus een aanmoediging is niet meer nodig… Wink

 4. Aline
  juni 17th, 2011 @ 16:33

  Dank je wel, was niet makkelijk, had voor mezelf de woorden al bepaald… maar vond het even goed nog even lastig…

 5. Kati
  juni 23rd, 2011 @ 20:03

  Vanaf wanneer staan de nieuwe woorden er voor de VvV? Pas op Vrijdag of eerder? Had gehoopt dat ik wat tijd zou hebben wat te bedenken… Smile
  xxx Kati

 6. Aline
  juni 23rd, 2011 @ 20:11

  Ze staan er vrijdag ochtend even na 0.00 uur (later vanavond dus)… en dan bepaal jezelf wanneer je, je verhaal schrijft…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.