«
»

Vandaag: Meeting Emmen

Geplaatst op zaterdag 7 mei 2011 | 2 Reacties

Noorderdierenpark-emmen

Web-Log Meeting in Noorderdierenpark te Emmen…

Vandaag is het zover, over een paar uurtjes stap ik in de auto en ga ik richting Drenthe… we kijken er al een tijdje naar uit, we hebben het er zelfs een maand geleden over gehad… tijdens de vorige meeting… het weer wordt mooi, dus dat zit in ieder geval wel goed… en uiteraard neem ik mijn camera mee… kortom het gaat super worden… Melody heeft een koffietafel gereserveerd voor 11.00 uur bij Lunchroom De Lelie… na de koffie gaan we dan het park in en rond 17.00 uur zullen we bij de uitgang weer verzamellen zodat de vertrekkers en blijvers afscheid van elkaar kunnen nemen… en de blijvers als groep naar Grandcafé Markant kunnen lopen om gezamenlijk te gaan eten… je snapt het al ik heb er zin in en ga nu maar even snel slapen, zodat ik morgen fris en fruitig ben en de lange reis aan kan gaan… en uiteraard zal er een verslag volgen, van hoe het is geweest compleet met foto's… maar dat zijn jullie al van mij gewend… 

Wie gaan ermee:

MelodySaskiaReismeerminFrans54HannyKaatjeTrui & TonTreesHannekeHoogste TijdMijn Gedachten en Aline 

Reacties

2 Reacties to “Vandaag: Meeting Emmen”

  1. fientjuh1 (twitter)
    mei 7th, 2011 @ 13:22

    veel plezier

  2. Aline
    mei 8th, 2011 @ 00:16

    Dank je wel, kan je vertellen dat, dat wel gelukt is… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.