«
»

Badkamer 001

Geplaatst op dinsdag 17 mei 2011 | Geen reacties

Onlangs hebben we besloten, dat we de badkamer niet helemaal gaan verbouwen… wel is het zeker dat we deze ruimte moeten gaan opknappen… en dat laatste betekent dat we deze gaan schilderen… de vorige bewoners hebben de badkamer helemaal beschilderd, maar zijn daarbij de primer vergeten… waardoor de verf bij het bad, loss ana het laten is… en daarnaast vinden we de kleur van de vloer, een soort lila, niet echt mooi… we zouden eerst alle verf van de tegels halen maar na zeven uur krabben, is het resultaat niet echt hoopvol… en de bruine tegels gaan ons een hele donkere badkamer opleveren… dus muren en plafond gaan we opnieuw witten… de tegels gaan we schuren en daarna eerst in de primer zetten… om ze dan vervolgens op nieuw witte te schilderen… en paar tegels zullen blauw worden… dezelfde kleur blauw gaan we gebruiken voor de vloer… en misschien voor de deurposten en een houten paal die tussen het bad en de wc in staat… vlak voor de vakantie heeft Pascal al een klein stukje geschilderd… de rest zal echter moeten wachten tot we weer thuis zijn van vakantie…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.