«
»

Zwemmen

Geplaatst op donderdag 7 april 2011 | 4 Reacties

Vanmiddag voor het eerst sinds jaren gaan zwemmen… Patricia had me van de week gevraagd of ik daar zin in zou hebben… dus ben even een zwembril gaan kopen van de week, want kom mijn oude echt nergens meer vinden (en er staat me iets van bij dat ik die nog moest hebben)… maar goed op de fiets er heen gegaan, en het zwembad verkend, voor ons beide natuurlijk nieuw… en we hebben het heerlijk naar ons zin gehad, was er niet echt druk, dus we konden gewoon baantjes trekken… afgesloten met een bubbelbad… en we hebben besloten dat we vaker gaan zwemmen… wat natuurlijk goed is voor de conditie… enne heb voor het eerst mijn lenzen ingelaten, had ze vroeger nog niet toen ik aan zwemmen deed… maar wat een verademing als je gewoon alles kan blijven zien… 

Reacties

4 Reacties to “Zwemmen”

 1. Caroline
  april 9th, 2011 @ 18:42

  Zwemmen is mijn grootste hobby echt heerlijk!
  Ik zwem zelf ook altijd met mijn lenzen in en dan een duikbril op, ideaal!
  Veel zwemplezier!
  Liefs

 2. Aline
  april 9th, 2011 @ 20:17

  @ Caroline, het was vroeger mijn grootste hobby,m heb 9 jaar lang aan wedstrijd zwemmen gedaan… maar lenzen heb ik nimmer in gehad bij het zwemmen, dus vond dit wel heel erg fijn…

 3. Marja
  april 15th, 2012 @ 19:15

  Slim opgelost.

 4. Aline
  april 15th, 2012 @ 19:26

  @Marja dit is een logje van vorig jaar… peins er over om zwemmen erbij op te pakken… dus heb daar een nieuwe categorie voor aangemaakt… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.