«
»

Zumba

Geplaatst op woensdag 13 april 2011 | 10 Reacties

Vanavond samen met Ria naar de sportschool, dit omdat we daar een les Zumba wilden gaan volgen… waar we ons afgelopen maandag voor hebben opgegeven… heerlijk een uur bewegen op muziek… kunnen we beide wel gebruiken… bij mij moet er nog flink wat af… dus heb ik wat meer handvaten nodig dan alleen lopen en fietsen…
ik wilde al een heel tijdje Zumba gaan doen… en het is echt heerlijk, het tempo is goed te volgen… dus de komende paar weken gaan wij voortaan op de donderdagavond even een uurtje heerlijk dansen op muziek… voor de prijs hoeven we het niet te laten, want het is maar 6 euro per keer… 

Reacties

10 Reacties to “Zumba”

 1. Trees
  april 14th, 2011 @ 23:16

  Lekker Aline, als je lekker beweegt heb je de helft al gewonnen. Heb ik ook ervaren, helaas heb ik er de hele winter met de pet (nee, niet die van Truus hoor) mee gegooid… Maar ik neem zeker van de zomer weer een zomerabonnement op de sportschool en ga weer goed mijn best doen.
  Niet door trouwens, maar is het niet vreselijk zwaar dat Zumba?
  Groetjes, Trees

 2. Trees
  april 14th, 2011 @ 23:17

  Bedoel natuurlijk niet ‘duur’ Wink

 3. Aline
  april 14th, 2011 @ 23:28

  Het is inderdaad even aanpoten, maar ik dans zelf al sinds mijn 11de, dus meeste is al bekent, vooral nu de muziek soorten al bekend zijn… dus vind het meevallen, maar ja wie weet hoe ik me morgen voel…

 4. Aline
  april 14th, 2011 @ 23:28

  Dat begreep ik al, een typefoutje dus, die maak ik ook wel eens… Wink

 5. Truus
  april 15th, 2011 @ 16:56

  Het lijkt me leuk maar ik ga me er toch maar niet aan wagen. Hartstikke goed van jullie hoor. Smile

 6. minoesjka
  april 15th, 2011 @ 18:08

  Wat goed zeg,dat jullie Zumba gaan doen. En dat je het leuk vind is wel het belangrijkste, anders houd je het nooit vol.

 7. Aline
  april 15th, 2011 @ 22:31

  Het is heerlijk de bewegingen worden gedaan op verschillende soorten muziek zoals: Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton maar ook Flamengo en Hip Hop… heel erg leuk om zo bezig te zijn op mooie en leuke muziek…

 8. Aline
  april 15th, 2011 @ 22:41

  Inderdaad het moet wel leuk zijn, hoop echt dat ook meehelpt om wat onsjes meer kwijt te raken…

 9. Caroline
  april 17th, 2011 @ 12:47

  Geniet er van!
  En voor 6 euro is het goed te doen!
  Liefs

 10. Aline
  april 17th, 2011 @ 13:03

  Ga ik zeker doen, en inderdaad voor het geld hoeven we het niet te laten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.