«
»

Verslag Meeting Lelystad

Geplaatst op zaterdag 16 april 2011 | 6 Reacties

Iets later dan ik gepland had om 9.15 uur, vertrok ik naar Lelystad… alwaar ik om 10.45 uur de parkeerplaats van Natuurpark Lelystad waar ik als één van de laatsten aan kwam… dus toen ik iedereen geroet had, MelodyTrees met haar schoothondje, CassieThom & Astrid met hun twee hulphonden, Truus en Coen… konden we gelijk door naar het restaurant al waar ze een tafel buiten voor ons gereserveerd hadden… zodat we even later onder genot van wat drinken en een gebakje, elkaar leerden kennen… gelukkig ging het praten met elkaar ons gemakkelijk af… alsof we al jaren bij een kwamen… na het tweede rondje zijn we een wandeling gaan maken in het park… voor mij een zelfde ronde als de vorige keer, maar het park zag er zo in de lent een stuk anders uit… de gesprekken gingen als van zelf… en we genoten allemaal van het mooie weer… er zijn heel wat foto's gemaakt door iedereen… na onze ronde konden we om 13.30 uur aanschuiven aan de tafel buiten… die nog steeds voor ons gereserveerd was… heerlijk gegeten en wat gedronken… en rond 14.15 uur kwamen Trui & Ton er gezellig bij… dus gelijk nog maar een bakkie gedaan… en daarna zijn we de andere kant op gelopen… en hebben daar het park verkent, en vele dieren gezien… kan me van de vorige keer niet herinneren dat ik zoveel dieren gezien heb… dus was erg leuk om nu meer van het park te zien… na deze wandeling was het tijd voor een laatste rondje, waarbij een groot deel een ijsje nam in plaats van drinken… en even later was de tijd aangebroken om afscheid te nemen en weer naar huis te gaan… uiteraard belde ik om 16.30 uur even met Pascal om hem te laten weten dat de meeting afgelopen was… en dat ik onderweg naar huis was… 

Reacties

6 Reacties to “Verslag Meeting Lelystad”

 1. ♪Melody♪
  april 16th, 2011 @ 08:48

  Ja en het was weer erg gezellig…. en het park is elke keer dat je er komt anders….
  mooii verslag weer, dank je wel.

 2. Aline
  april 16th, 2011 @ 11:38

  @ Melody het park is echt mooi, heb het nu in de herfst en in de lente gezien, dus moet er van de zomer ook een keer naar toe…

 3. Truus
  april 16th, 2011 @ 23:23

  Het was zeker erg gezellig. Het praten ging me ook best goed af maar het luisteren… Wink

 4. Aline
  april 17th, 2011 @ 13:02

  Ach het is je vergeven… ik vond het heel gezellig…

 5. Danielle
  april 21st, 2011 @ 12:05

  Dat klinkt als een geslaagde dag! Smile Leuk om bloggers eens in het echt te ontmoeten! Smile

 6. Aline
  april 21st, 2011 @ 16:16

  Het is echt heel gaaf om samen een dagdeel door te brengen… en de mensen achter de blogs te leren kennen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.