«
»

Tegenstelling 006

Geplaatst op vrijdag 29 april 2011 | 14 Reacties

 de opdracht: Blij-Verdrietig
mee doen? kijk dan hier © foto Aline

Reacties

14 Reacties to “Tegenstelling 006”

 1. Hoogste-Tijd
  april 29th, 2011 @ 22:39

  Hmmmmm Aline toch, niet teveel bij anderen kijken, geen tekst dus vul zelf de blijdschap en verdriet in deze foto maar in, goed mijn gedachten gaan verschillende kanten op, ten eerste de natuur is heel belangrijk en soms prachtig om te zien, deze foto geeft enigszins een beetje somber karakter weer, daarnaast is er op heide veel gevochten tijdens oorlogen, dus daar wordt je ook niet echt vrolijk van, nog een punt is dat met de droogte van de afgelopen tijd er veel bos en heide verloren gaat door brand, ook iets waar je niet vrolijk van wordt, dus er zit misschien vast wel wat bij wat klopt in wat jouw foto vertelt…….
  Fijn weekend,
  Groetjes.

 2. Saskia
  april 29th, 2011 @ 23:12

  Hoi Aline, heb nog even gekeken bij de uitleg van je vorige foto, dank je wel.
  Deze foto zou ik invullen met de gedachten dat op het moment weer veel brand gesticht wordt in de omgeving van Bergen, Schoorl en daar wordt je verdrietig van.Als je dan ziet hoe mooi het erbij staat op jouw foto dan wordt ik weer blijBig Smile
  Groetjes Saskia

 3. ♪Melody♪
  april 29th, 2011 @ 23:24

  Ja ik mis ook wel een uitleg waarom deze foto nou voor jou precies het thema invult, kan er zelf genoeg bij verzinnen maar dat is dan mijn invulling Wink
  dank voor je bijdrage weer!

 4. Trees
  april 30th, 2011 @ 10:28

  Moest ook even denken hoor, maar met de uitleg die HT en Saskia eraan geven ga ik mee…

 5. Aline
  april 30th, 2011 @ 23:05

  Als ik zeg dat de foto gemaakt is in het mooie natuurgebeied van Schoorl en Bergen… dan weet jij dat je aardig goed zit, helaas hebben ze daar te maken met een pyromaan… en weet ik niet of ik bovenstaande foto, nog kan maken daar…

 6. Aline
  april 30th, 2011 @ 23:07

  Je slaat de spijker finaal op zijn kop… deze foto is vorig jaar gemaakt, op dat perfect uitgekiende moment dat de heide in bloei stond… en helaas hebben we in dit gebied te maken met ene pyromaan… tegenstrijdigheid alom on deze foto daardoor…

 7. Aline
  april 30th, 2011 @ 23:08

  Foto is gemaakt bij Schoorl en Bergen vorig jaar… daar waar helaas één of meerder pyromanen bezig zijn, deze mooie natuur te vernielen…

 8. Aline
  april 30th, 2011 @ 23:09

  Dat is dan helemaal goed, want Saskia heeft het helemaal bij het rechte eind… en HT had er zelfs nog veel meer bij verzonnen… en dat vind ik zelf het leukste, dat mensen na gaan denken over de foto die ik plaats, en waarom ik hem plaats… Wink

 9. minoesjka
  mei 1st, 2011 @ 19:52

  Nu ik reacties van jou gelezen heb, kan ik helemaal de tegenstelling in de foto begrijpen!!
  De natuur is zo mooi, zo zonde dat sommige mensen hun hobby pyromanie er op uit moeten leven!!

 10. Aline
  mei 4th, 2011 @ 08:55

  Erger het staat er nu alweer in de brand… Frown

 11. Truus
  mei 4th, 2011 @ 21:19

  Ik dacht gelijk aan de branden bij Schoorl en Bergen.
  Zo zonde van die mooie natuurgebieden. Om maar niet te denken aan alle dieren die er bij omkomen. Vooral nu het broedseizoen is. Frown
  OT Ik denk niet dat het gaat lukken zaterdag. Mijn schoonmoeder ligt in het ziekenhuis en dat zet even ons ritme op zijn kop.

 12. Ria
  mei 4th, 2011 @ 21:21

  Toen ik je foto zag, was mijn eerste gedachte bij het bericht wat ik hoorde op de radio, de Veluwe wordt scherp in de gaten gehouden.Door de aanhoudende droogte is de kans op brand aanwezig. Ik Dacht aan de kuddes schapen die er altijd waren en de prachtig bloeiende heide.
  Maar ook Schoorl en Bergen en overal elders.Jammer van de zó mooie natuur.
  gr.Ria

 13. Aline
  mei 5th, 2011 @ 09:22

  Wij fietsen elk jaar een paar keer in dit mooie gebied… maar er blijft helaas niet zo veel van over… en als er wat overblijft ben ik erg bang dat er straks een hek om heen gaat… daarnaast ben ik donateur voor staatsbosbeheer, natuurmonumenten en landschap noordholland… dus vind dat ze met hun poten van ons mooie duingebied af moeten blijven…

 14. Aline
  mei 5th, 2011 @ 09:23

  En terecht dat ze het goed in de gaten houden… mooi weer is één ding, maar droogte is niet goed… dan krijg je gevaar voor landbouw en natuurgebieden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.