«
»

Salsa in Victorie 001

Geplaatst op woensdag 20 april 2011 | 4 Reacties

Vanavond om 20.45 uur samen met Ria naar Alkmaar gereden… omdat we een avondje zijn gaan dansen… op een plaats waar ik vroeger eigenlijk altijd kwam… de naam is van Atlantis, overgegaan in Victorie… en ik ben daar zo ongeveer 3 jaar niet geweest… een heleboel bekenden gezien… waarbij sommige moeite hadden mij te herkennen… kwam vast door mijn kilo’s die ik kwijt ben… een andere kleure kleding (had paars aan)… en mijn haar in een vlecht…heb er erg veel gedanst, met bekenden en onbekende dansers… lekker in het zweet gewerkt, en om 1.30 uur kwam ik weer thuis…

Reacties

4 Reacties to “Salsa in Victorie 001”

 1. Ria
  april 22nd, 2011 @ 21:35

  Héél mooi hè dat salsa-dansen. De man van mijn nicht heeft een dansstudio en geeft ook overal les in sasa-dansen.Zodoende ben ik wel eens gaan kijken naar een demonstratie van hun.Maar jij heb dus een leuke actieve avond gehad.Fijn het is je gegund.
  groetjes Ria

 2. Aline
  april 23rd, 2011 @ 11:30

  Heerlijk er even helemaal tussen uit en lekker dansen…

 3. Elmar
  april 23rd, 2011 @ 11:44

  Zelf ben ik niet zo’n danser maar ik vind het heerlijk om naar te kijken! Ik kan me voorstellen dat je genoten hebt!
  groetjes en nog een fijn paasweekend!
  Elmar

 4. Aline
  april 23rd, 2011 @ 13:55

  Ik heb inderdaad heel erg genoten, was leuk om na een lange tijd niet geweest te zijn, al die oude bekenden terug te zien…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.